melike77 Yazdı:
Merhaba Gamze hanım, ben 1 Mart 1977 günü akşam üzeri 7'de Kayseri'de doğmuşum. Eşim de 2 Ekim 1971 günü sabah 8:30'da Adana'da doğmuş. Öncelikle Balık-Terazi ilişkisinin detaylarını öğrenmek istiyorum.
Ayrıca şu anda 9 aylık hamileyim, muhtemel doğum tarihim 22 Şubat (Kayseri), tabii 2 gün önce olursa kızım kova burcu da olabilir. Bana kızımın muhtemel burçlarını ve bizimle ilişkisini kısaca yorumlayabilirseniz çok mutlu olacağım. Teşekkür ederim... |
Merhaba Balık Anne
Bebeğiniz umarım sağlıkla dünyaya gelmiş, artık bir aylık koskoca bir kız olmuştur!
Nasılsınız, annelik nasıl gidiyor? Herşeyin yolunda olduğunu umuyorum... Kızınız Şubat'ın kaçında doğdu? Bana doğum tarihini ve saatini verebilirseniz sevinirim. Ben gökgünlüğünden baktım; 20/21/22 Şubat olduğu taktirde Balık, öncesinde doğdu ise Kova burcu oluyor. Biliyorsunuz her yıl farklı zamanlarda Güneş burçlara giriyor, bir iki günlük oynamalar olabiliyor.
Balık Terazi ilişkisini sormuşsunuz. Her ikiniz de hassas, nazik, yumuşak huylu ve sevecen insanlarsınız. Bir evlilikte olması gereken, en temel en istenen durum sizde mevcut. Birbirini çok iyi tamamlayan, anlaşan bir çift olduğunuz görülüyor. ( Eşinizin Ay'ı sizin Güneşinizle kavuşum halinde ) Aranızda güçlü bir çekim, bağ var. Güvenli, canlı, yaratıcı, neşeli bir beraberlik için gereken potansiyel var. Sizin eşiniz üzerinde daha baskın olma ihtimaliniz var.
Bebeğiniz ister Kova ister Balık zamanı dünyaya gelmiş olsun, sizinle iyi bir iletişim içersinde olacağını söyleyebiliriz.
Yavrunuzu güle güle büyütmeniz, iyi günlerini görmeniz dileğiyle mutluluklar ve selamlar gönderiyorum...
Düzenleyen Gamze Özşahin - 25 Mar 2008 Saat 18:23