Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
haydibebek
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
|
Gönderim Zamanı: 28 May 2011 Saat 23:06 |
dün de halıda oturuken kendini geriye doğru biir attı güm diye kafasının arkasını çarptı valla,bayağı bir ağladı ama şişlik olmadı,of sanırım sakındıkça çarpacak bu kız sağa sola..
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2011 Saat 10:51 |
Çocuktur bu düşe kalka büyüyecek,ne kadar yıpratıyorsunuz kendinizi üzüldüm sizin adınıza..
Daha yolun başında bu haldesiniz,benim oğlum iki yıldır anaokuluna gidiyor,istisnasız hergün bi şekilde düşmüş olarak geliyor,her banyo yaptığımda bacaklarında morluklar var..kaydıraktan düşmüş,arkadaşlarıyla boğuşmuş,koşarken düşmüş..
Olacak bunlar normaldir,o her düştüğünde doktra götürüp ağlayacasınız Allah yardımcınız olsun valla işiniz zor...
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2011 Saat 11:00 |
Benim eşim saçlarını kestikten sonra kafaıs iyice ortaya çıkıyor,hep kırıklar içinde
çok yaramazmış küçükken,öyleki kaç yerde saç bile çıkmıyor,daha çok küçükken.. damdan düşmüş dudağıda yarılmış ordada bıyığı çıkmıyor
Ama hiç bişeyi yok turp gibi,fizik mezunu ,pratik bi zekasız var, hayranım
Gül azıcık rahatla diye yazım,yazı bu kadar yıpratma kendini,helede daha kızın küçücükken
Çok sakınıyorsun işte çöpte batıyor dediğin gibi.Hoş sakınmasanda düşecek o istediğin kadar koru..
Eğer büyüdükçe bu şekilde devam edersen ona yaklaşımında,bu kez hafif bi sıyrıktta bile basacak çığlığı,o daha küçük seni kullanmasını bilmiyor,senin bu zaafını anlarsa parmağında oynatır valla
Düzenleyen hilal - 29 May 2011 Saat 11:00
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
haydibebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2011 Saat 11:32 |
ilahi çok güldürdün beni,,kaygılı bir yapım var böyleyim ilk çocuk ondan sanırım,ama doğru haklısın çocuktur düşe kalka büyür...
|
|
haydibebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 11:46 |
dün kzmı uyutamamş bakıcı ve eve giderken kızmın yanağına hafifçe bir şekilde vurdu tokat atar gibi ama sevimli bir ses tonuyla bugün hiç uyumadın,gıck seni ah ederim dedi.ve bu üslup hiç ama hiç hoşuma gitmedi aklıma binbir türlü soru üşütü,gzaten bakıcı bakmaya başladığından beridir kızım ah ah deyip duruyor demek ki bebeğimi bu şekilde korkutuyor ya da tokat atıp vuruyor mu bu kadın ben yokken,ah kelimesini ben ve ailem asla kullanmayıyoruz ben bu kelimeyi şiddeti öğrenmesini istemiyorum.bugün diycem kadına ltf kızıma bu kelimeyi kullanma diyecveğim,sizce de çok yanlış değil mi?biz halaaaaaaaaaaaaaaaaa kamera taktırmadık,kamerayı gizleyecek bir obje beğenemöedi sevgili eşim!!!!!nasıl sinirlemniyorum ne yapıcm ben bu adamla bilemiyorum,sinirlerimi alt üst ediyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
haydibebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 11:52 |
dün yemeğini yedirirken kzızma seslendim biraz azar modunda sanırım (farkında değilim,ağzını açmadı çünkü,ama öyle bağırma değil)yavrum dudaklarını büzdü ağlamaya başladı,yavrum benim,paranoyak olacağım offf.bir de çok pişkin benim bakıcı yaa,ben iyi niyetli davrandıkça daha çok izin ister oldu evi toparlamaz,süpürmez oldu yapması gereken işleri yapmıyor en başında konuşmuştuk halbuki,kız uyuduğunda haftada 1 süpür sil dedim istediğim sadece buydu ama kadın bırak süpürmeyi kız uyuduğunda paso çay içip tv izliyor,sanırımdaha katlanamıycam bu kadına ben,çok da pişkin,bu hafta iş yapamadım haftaya da bakarız diyor ya...
|
|
haydibebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 11:56 |
kızlar o kadar birikmiş anlatacaklarım 2 gün önce de ayağa kalkarken kızım dengesini kaybedip parkenin üzerüne başının arkasını bir çarptı,br ağladı çok korktum anlatamam.ilk kez bu kadar sert düşüyor,yarım metre yükseklikten düştü..
2 gündür de durgun daha hareketliydi hatta epey hareketliydi,düşmeyle mi alakalı anlamadım gitti.
|
|
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1952
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 11:59 |
cnm komple okuyamadım ama son yazdıklaından biraz evhamlı olduğunun kanısına vardım rahat ol bence.
Bu kadar paranoyaklık!!! seni mahveder sinir hastası olursun bak.
Bir an önce kameranıza alıp taktırın kendine yazık etme.
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
|