|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi olabilir.. Grip arazlari yaninda, 'kusma-ishal' vardir. Cocuklarda cok hafif gecer, ilaci da yoktur.
Bol su teklif edin, sakin Ishal ilaci veya Grip ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
|
burcin84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2015 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey pazar günü tatile gidecektik o zamana kadar geçer mi yada gitmemizde bir engel var mı şu an sadce gece öksürüğü var kere kaka yapıyor biri mukuslu sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 hafta kadar surer. Tahminim, o gune kadar duzelir gibi!
|
|
![]() |
|
burcin84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2015 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Tekrar Meraba Hocam
Çok şükür tatilimizi yaptık geldik sıkıntısız fakat 2 gün önce (2 ay önce de olmuştu) yine dilinde beyazlıklar gördüm.Geçen sefer ağzı acıdığı için yemek istemiyor ağlıyordu bu sefer herhangi birşey yok fakat esnerken boğazının biraz kızardığını gördüm.Bugün 2 yaş aşısında aile hekimine gösterdim ewt biraz kızarık dedi ne yapmalıyım? şu an da başka bir belirti yok alnı biraz sıcak ama vücudunda ateş yok bu pamukçuk mu ?Yoksa dili boğazı kızardığında mı beyazlıyor.?Hala emzik emiyor emzik yere düşüyor ağzına koyuyor o yüzden mi mikrop alıyor sanırım bıraktırmam lazım bunun arkadından öksürük gelir mi geçen sefer olmuştu ilaçsız 1 hafta sürmüştü
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates olmadan gorulen(?) kizarikliklarin bir onemi yoktur..
Muhtemelen; Grip geciriyor. |
|
![]() |
|
hocam bir de biz geçen seneye göre konuşuyorum eylül ekim dönemini zor geçiriyoruz.1 ay süren öksürük arkasından ishal kusma olmuştu.Bu sene de öyle olur mu bilmiyorum ama hastalanmaması için yada hastalığı daha rahat atlatması için bi şurup vitamin olabilir farklı bir öneriniz var mı?
Zincoyu duymuştum ama ben daha önce hiç vitamin kullanmadım sadece eylül ekim dönemine girmeden kullanmaya başlasam faydası olur mu daha sonra ki aylarda zaten rahat atlatıyoruz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oyle bir ilac yok.. Olsa, "Dukkan sizin"...O duydugunuz ilaclarin tamami sahtekarlik icin kullanilir.
|
|
![]() |
|
Hocam bir sorum daha olacak
Kızımın bezinin cırt cırtlarının olduğu kısımlarda sadece sağ tarafta yoğun birşekilde ucu beyaz kızarıklıklar var seyrek olarak poposunun üstünde ve kasık bölgesinede attı diğer maillerinizi okurken aynı şekilde bi hastaya kulak çubuğunu baticona batırıp beyazlıklara sürmeyi ve birde pişik kremi yerine thiocilline pomad vermiştiniz.Ben de kullanabilir miyim?O maili tekrardan aradığımda bulamadım baticonu günde kaç kez sürücez üzerine bez bağlayacakmıyım.Sürekli kaşıyor çünkü.Diğer kremi nasıl kullanıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|