Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bağışıklık sistemi nasıl?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBağışıklık sistemi nasıl?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2015 Saat 01:06
Domuz Gribi olabilir.. Grip arazlari yaninda, 'kusma-ishal' vardir. Cocuklarda cok hafif gecer, ilaci da yoktur.
Bol su teklif edin, sakin Ishal ilaci veya Grip ilaci kullanmayin.
Yukarı Dön
burcin84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcin84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2015 Saat 18:26
Doktor bey pazar günü tatile gidecektik o zamana kadar geçer mi yada gitmemizde bir engel var mı şu an sadce gece öksürüğü var  kere kaka yapıyor biri mukuslu sadece
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2015 Saat 19:58
1 hafta kadar surer. Tahminim, o gune kadar duzelir gibi!
Yukarı Dön
burcin84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcin84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 18:37
Tekrar Meraba Hocam

Çok şükür tatilimizi yaptık geldik sıkıntısız fakat 2 gün önce (2 ay önce de olmuştu) yine dilinde beyazlıklar gördüm.Geçen sefer ağzı acıdığı için yemek istemiyor ağlıyordu bu sefer herhangi birşey yok fakat esnerken boğazının biraz kızardığını gördüm.Bugün 2 yaş aşısında aile hekimine gösterdim ewt biraz kızarık dedi ne yapmalıyım? şu an da başka bir belirti yok alnı biraz sıcak ama vücudunda ateş yok bu pamukçuk mu ?Yoksa dili boğazı kızardığında mı beyazlıyor.?Hala emzik  emiyor emzik yere düşüyor ağzına koyuyor o yüzden mi mikrop  alıyor sanırım bıraktırmam lazım bunun arkadından öksürük gelir mi geçen sefer olmuştu ilaçsız  1 hafta sürmüştü
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 22:11
Ates olmadan gorulen(?) kizarikliklarin bir onemi yoktur..
Muhtemelen; Grip geciriyor.
Yukarı Dön
burcin84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcin84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2015 Saat 23:56
hocam bir de biz geçen seneye göre konuşuyorum eylül ekim dönemini zor geçiriyoruz.1 ay süren öksürük  arkasından ishal  kusma  olmuştu.Bu sene de öyle olur mu bilmiyorum ama hastalanmaması için yada hastalığı daha rahat atlatması için bi şurup vitamin olabilir farklı bir öneriniz var mı?
Zincoyu duymuştum ama ben daha önce hiç vitamin kullanmadım sadece eylül ekim dönemine girmeden kullanmaya başlasam faydası olur mu daha sonra ki aylarda zaten rahat atlatıyoruz

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2015 Saat 10:46
Oyle bir ilac yok.. Olsa, "Dukkan sizin"...O duydugunuz ilaclarin tamami sahtekarlik icin kullanilir.
Yukarı Dön
burcin84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı burcin84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2015 Saat 17:40
Hocam bir sorum daha olacak

Kızımın bezinin cırt cırtlarının olduğu kısımlarda sadece sağ tarafta yoğun birşekilde ucu beyaz kızarıklıklar var seyrek olarak poposunun üstünde ve kasık bölgesinede attı diğer maillerinizi okurken aynı şekilde bi hastaya kulak çubuğunu baticona batırıp beyazlıklara sürmeyi ve birde pişik kremi yerine thiocilline pomad vermiştiniz.Ben de kullanabilir miyim?O maili tekrardan aradığımda bulamadım baticonu günde kaç kez sürücez üzerine bez bağlayacakmıyım.Sürekli kaşıyor çünkü.Diğer kremi nasıl kullanıcam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.