Bağırsakta Kanama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Nihan
Üye Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2018 Saat 16:57 |
Hocam merhaba,
Arkadaşım için soruyorum. Bebeği 50 günlük,doğum kilosu 3 800gr, şu anda 5 500gr. Yaklaşık 1 aydır kakada kan görülüyordu tahlillerinde bir şey çıkmamış ancak bir kaç gün önce fışkırır tarzda kanaması olmuş ve acile gitmişler. Acilde de kanaması olmuş. Kolonoskopi yapılmış bağırsakta yara olduğu ve kabarcıkların olduğunu söylemişler. Teşhis; besin alerjisi. Tedavi ise annenin diyet yapması. Hayvansal bütün gıdalardan uzak durması gerektiği söylenmiş (süt,süt ürünleri,yumurta,et..) Bebeğe gaz yaptığını düşündükleri için gaz yapan besinleri de yemiyor. Ne yiyip,nasıl yapacak sütü bilmiyorum. Sizin tedavi önerinizi öğrenebilir miyiz? Teşekkürler,Saygılar
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kilosuna bakin.. Onlarin dedikleri gibi bir durum varsa, cocuk normal kilosunun da altina iner.. Yok, kilo fazlasi varsa, cok yedirildigi icin oluyordur.
|
|
Nihan
Üye Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam ben de ilk önce fazla yediği içindir demiştim ancak kanama fışkırır tarzda olunca anormal bir durum olduğunu düşündüm. Erkek bebek, kilosu normal gözüküyor. Bağırsakta kanama(yara) sebebi nedir? Besin alerjisi mi gerçekten? Bu durumda annenin diyet yapması doğru bir çözüm mü?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Meckel divertikulu olabilir.. Bakilmasi gerekir..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|