merhabalar kadir bey öncelikle verdiğniz cevaplar bizi çok aydınlatıyor ve gerçekten bilinçleniyoruz teşekkür etmek istedim.
sorum ise oğlum 3 yaş 6 aylık ve uzun zamandır poposundan çıkan mor bişeyden ( bağırsak olduğunu söyledi doktorlar)çok rahatsız oluyor bugün yine sabahtan bu saate kadar popom diye ağlıyo doktora götürdüm bağırsağının sol tarafı biraz zayıf dedi olunca ılık suya oturt acı yedirme ve kabız olmasın dedi.fakat oğlum kabız değil acı hiç yemiyor kakasınıda çok düzenli yapıyor çıkmadığı gün yok.bugün ılık suya oturttum anestol krem sürdüm ama pek faydası olmut-yor ayrıca yazın kreşe başlayacak yani bu imkanlar olmayacak ne yapmam lazım yada bu geçicimi büyüyünce geçermi oğlumun öyle acı çekmesi beni çok yıpratıyor. birde 8 aylıkken sol kasığında fıtık vardı ameliyat oldu bağırsaklarında bir problemmi var benim bu konu hakkında hiçbir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun ne yapmam lazım nasıl iyileştircem.(doktor kontrolünde makattan parmak yoluya yaptılar canı çok yandı tekrar götüreyimmi )