|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yeri gelmişken benim de bir sorum olacak izninizle..gorumcem 27 yasinda ya klasik 8 yildir tip 1 diyabet ve insulin kullanıyor.dun kontrolünde doktoru (endokrin prof.)kilo sorunu için(80 kilo)glifor baslamis ve kilolularda zayıflamaya yardimci olduğunu söylemiş.şekeri düşürmez dengede tutar mekanizması farklı bir ilaç demiş.bizim kurumda ki dahiliye uzmanina sordum evet doğru sen de başlayabilirsin dedi.ben de ikizlerden sonra 100 kiloya kadar ciktim hocam.diyabetin ve insulin direncin yok.ne dersiniz bu ilaç hakkında?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur, istahi azaltir... Bazi kimselerde, kusma-ishal yapar. Yuruyus ve Aerobik daha uygundur..
|
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam...yani normal seyreden şekeri düşürmez...zaten diyet ve sporla bir aydir 6 kilo verdim fakat destege de ihtiyaç duymuyor değilim..bulanti yaparsa yemek yiyemem zaten güzel olur baslayayim en iyisi :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen:
.şekeri düşürmez dengede tutar mekanizması farklı bir ilaç demiş |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|