Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bağırsak kurdu???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBağırsak kurdu???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 01:01
1- BEZLI cocuklarda, kurt oldugunda, altini actiginizda gorursunuz...
2- Kullanin, luzumsuz yere bile kullansaniz, bir zarari olmaz...
3- NORMAL. Teshisi dogruluyor.
4- HAYIR, sadece cektigi sikinti, yanina kar kaldi.
5- Ancak, cok taze sucuk olursa olabilir. Ilaci kullanin. Parazit: Serit halinde dusecek.
Yukarı Dön
Ponk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ponk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 01:10
Teşekkür ediyorum Kadir bey, siz mesaj yazarken ben bir tane daha göndermişim.  :) cevabınızdan Yomesan tableti ben de, bir saat arayla birer tablet olacak şekilde kullanacağımı anladım. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 03:19
Sizde de; SERIT (Tenya) varsa kullanin, sadece siz 2x2 toplamda 4 tablet alacaksiniz.. Ilacin prospektusunu mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 15:54
hocam bende 28 aylık oğlumda poposunu yıkamadığım günlerde poposunu kaşıyor  bunun kurtla alakası varmıdır poposunu yıkadığımda kaşımadığını farkettim birde tuvalette kakasında birşey  göremedim ama çok dikkatli bakmadımda ne önerirsiniz gün aşırı banyo yaptırmaya çalışıyorum
çok teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 19:48
Biraz "kavram" kargasalari olmus.....
1- Tenya(Serit): Agiz suyu, burun kasintisi yapmaz, sadece; "skoleks" denilen parcalari kendiligindan, makat deliginden cikarak dokulurler.. Bu sebeple, halk arasindaki adi: "abdest bozan" dir. Sadece cig sigir etinden bulasir. INSANDAN INSANA BULASMAZ, Andazol iyi gelmez, Yomesan kullanilir.
2- Diger butun yuvarlak kurtlar, Andazol ile tedavi olurlar, insandan insana bulasirlar.. Kil kurdu; Makatta kasinti yapar, Ascarisler burun kasintisi yaparlar.
3- Barsak kurtlarinin, banyo ile bir ilgisi yoktur.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 19:51

hocam kusura bakmayın ben sadece benim anlattığım şekildeki kaşıntıda andazol kullanmalımıyım diye sormak istemiştim

çok teşekkrler

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 20:12
Biliyorum da, bu yazilari okuyan diger uyelerde bir "yanlis anlasilma" olmasin diye daha acik belittim.. Yoksa, arkadan, bir suru sual geliyor.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 20:27

hocam hakkınızı helal edin gerçekten kusura bakmayın şimdi arada sırada olan kaşıntılarımız için bende oğluma şurubu kullanayımmı

sağlıkla kalın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.