|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- BEZLI cocuklarda, kurt oldugunda, altini actiginizda gorursunuz...
2- Kullanin, luzumsuz yere bile kullansaniz, bir zarari olmaz... 3- NORMAL. Teshisi dogruluyor. 4- HAYIR, sadece cektigi sikinti, yanina kar kaldi. 5- Ancak, cok taze sucuk olursa olabilir. Ilaci kullanin. Parazit: Serit halinde dusecek. |
|
![]() |
|
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ediyorum Kadir bey, siz mesaj yazarken ben bir tane daha göndermişim. :) cevabınızdan Yomesan tableti ben de, bir saat arayla birer tablet olacak şekilde kullanacağımı anladım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizde de; SERIT (Tenya) varsa kullanin, sadece siz 2x2 toplamda 4 tablet alacaksiniz.. Ilacin prospektusunu mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
hocam bende 28 aylık oğlumda poposunu yıkamadığım günlerde poposunu kaşıyor bunun kurtla alakası varmıdır poposunu yıkadığımda kaşımadığını farkettim birde tuvalette kakasında birşey göremedim ama çok dikkatli bakmadımda ne önerirsiniz gün aşırı banyo yaptırmaya çalışıyorum
çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz "kavram" kargasalari olmus.....
1- Tenya(Serit): Agiz suyu, burun kasintisi yapmaz, sadece; "skoleks" denilen parcalari kendiligindan, makat deliginden cikarak dokulurler.. Bu sebeple, halk arasindaki adi: "abdest bozan" dir. Sadece cig sigir etinden bulasir. INSANDAN INSANA BULASMAZ, Andazol iyi gelmez, Yomesan kullanilir. 2- Diger butun yuvarlak kurtlar, Andazol ile tedavi olurlar, insandan insana bulasirlar.. Kil kurdu; Makatta kasinti yapar, Ascarisler burun kasintisi yaparlar. 3- Barsak kurtlarinin, banyo ile bir ilgisi yoktur. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
hocam kusura bakmayın ben sadece benim anlattığım şekildeki kaşıntıda andazol kullanmalımıyım diye sormak istemiştim çok teşekkrler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biliyorum da, bu yazilari okuyan diger uyelerde bir "yanlis anlasilma" olmasin diye daha acik belittim.. Yoksa, arkadan, bir suru sual geliyor.
|
|
![]() |
|
hocam hakkınızı helal edin gerçekten kusura bakmayın şimdi arada sırada olan kaşıntılarımız için bende oğluma şurubu kullanayımmı sağlıkla kalın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|