Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bağırsak enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBağırsak enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yso Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bağırsak enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 31 Tem 2017 Saat 12:13
Hocam 4yaşındaki oğlum 10gün önce bağırsak enfeksiuonu oldu salgın var dediler.önce kusma,sonra ishal,sonrada ateş.ateş ve kusma 1gün sürdü.ishal 1hafta devam etti.ilaç kullanmadım sizin sayenizde.bana,anneme ve küçük oğlumada bulaştı enfeksiyon hepimiz acillik olduk iyileştik derken oğlum gece uykudan kusarak uyandı.sabahta 1kez cıvık kaka yaptı.2 3 gündür tamamen iyileşmişti kısa sürede tekrar mı etti hastalık hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120458
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2017 Saat 19:35
Olabilir.. Hala mikroplu gidalar bir sekilde evinize giriyor demektir.. 
Barsak enfeksiyonlarinda, mikroplar, barsak boslugu icindedirler!! Bu yuzden, barsak bosluguna giremeyen
Antibiyotikler, SADECE, barsak cidarindaki yararli bakterileri yok ederek durumu daha kotu bir hale
getirirler.. 

Yukarı Dön
yso Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2017 Saat 19:55
Antibiyotik kullanmadık hocam verdiler ama ben almadım.kullanmamız mı gerekirdi yani hata mı ettim vermemekle
Yukarı Dön
yso Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yso Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2017 Saat 20:04
Ne yapmalıyız hocam nasıl atlatabiliriz birde bu enfeksiyon insandan insana nefes yoluyla bulaşırmı?nekadar uzun sürer geçmesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120458
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2017 Saat 06:12
Barsak enfeksiyonlarinda, mikroplar, barsak boslugu icindedirler!! Bu yuzden, barsak bosluguna giremeyen
Antibiyotikler, SADECE, barsak cidarindaki yararli bakterileri yok ederek durumu daha kotu bir hale
getirirler...

Sizin CIDDEN, cok okumaniz lazim...  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ağu 2017 Saat 06:15
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.