|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LAYUNEG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2016 Saat 18:38 |
Hocam iyi günler, 5 yaşında oğlum var. Cuma günü akşamından beri ateşi var. Cumartesi günü sabah bademciklerinin üstünde beyaz leke gördüm. Önce sol tarafta idi, sonra sağ tarafa da geçti ve çoğaldı. Strep –a testi yaptırdım, negatif çıktı. Ateş devamlı 38-39 arası gidip geliyor. Öksürük, burun akıntısı, kusma v.s. hiç bir şey yok. Hiç ilaç vermedim. Dil hafif paslı gibi ,çok hafifte koku var. Bu şekilde atlatabilir miyiz sizce?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atlatirsiniz.. Illede "TESHIS" istiyorsaniz, bir KAN SAYIMI yaptirin.. WBC:17 civarinda ve MON degeri 6'dan fazla ise, viral bir hastalik olan; "Enfeksiyoz Mononukleoz" olabilir. Tedavisi yoktur, kendiliginden, 1 hafta suren atesin arkasindan iyilesir. SAKIN ilac, antibiyotik vermeyin, dokuntu olma ihtimali artar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2016 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
LAYUNEG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam teşhisi bilmesem de olur.
Boşu boşuna çocuğu delirmeyeyim şimdi.. cevabınız için teşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|