|
Bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2020 Saat 20:04 |
Hocam 40 yaşındayım bugun bademciklerime telefonun isigi ıle baktim sol bademcik en ust köşe ara bir yerde geride 2 tane toplu igne başı kadar beyaz nokta gördüm. Acikcasi huylandim bademciklerin ustu temiz kızarıklık ve şişme yok yutkunabiliyorum atesim yok boyle bademcik arasinda beyazlik olur mu üstünde degil bademcigin bitimi arasinda gargara yaptim duruyor bazen araya giriyor görünmüyor ama huylandim görüyorum ben sıkıntı olurmu danışmak istedim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur.. Hicbir onemleri yoktur, Ekmek kabugu, Elma, Ayva gibi sert gidalar ile siyrilip dokulur. Hicbir onemi yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|