Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bacaklarda ağrı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbacaklarda ağrı.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 09:22
hocam bir de bir ayağında nasır var. küçük ayak parmağının hizasında yana çok yakın.çok küçük bi nasır şikayet etmiyor. öyle dursun mu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117835
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 19:14
Basindan beri "Kalca cikigi" HICBIR ZAMAN OLMADI zaten yoktu... Sizi kaziklamislar.
Simdi artik MODA halini aldi, bilhassa, ozel Hastanelerde her dogan bebekte; Kulaklarda problem tesbit ediliyor ve Kalca cikigi "suphesi" oluyor... Ama ne hikmetse, bunlarin tamami sonra; normal oluyor..   
Yukarı Dön
zuahmece Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuahmece Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 02:54
"Terleme olabilmesi icin, ileri derecede Dvitamini eksikligi olmasi gerekir. "
demiştiniz. ben giyinikken bakmıştım. kıyafeti çıkarıp dikkat edince eğrilik daha çok belli oluyor. http://i.hizliresim.com/jY9EPL.jpg
bize de x bacak diyeceksiniz ?
hocam anlamadığım bu kadar doktora gittik hiçbirisi mi anlamıyor yahu. hadi ben bilmiyordum x bacak nedir de bu doktorlar niye bilmiyor. ne olurdu daha küçükkken bize devit3 ampul kullan deselerdi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117835
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 07:12
O doktorlara boyle bir hususUn ogretilmesine, SIRA GELMIYORKI!!!!

Dusunebiliyormusunuz; butun Tip egitimleri boyunca, tek bir tane bile kitap okumadan, sadece ders dinleyerek sinif geciliyor... Anca bu "sahtekarliklar" ogretilebiliyor, saglam cocuk ve bebeklerin farkli davranislari ASLA ogretilmiyor...
Ben ne diye sizi o kadar ikaz ediyorum!!!!

Benim zamanimda bile, kitap okuyan talebe son dercede azdi. Millet derste not tutar, birde, UTANMADAN,sene sonu yaklastiginda; hocalara sorarlardi: "-Hocam, notlardan soracaksiniz degilmi???" Hocada(!) aynen oyle yapardi, sinif gecme orani yuksek oluncada, hoca, sanki cok "matah" bir hoca imis gibi prim yapardi...

Turkiye'de Tip ilmi, '70 li yillarda bitti, milletin haberi yok... Universitedekiler, birbirlerini; Docent-Profesor yapiyorlar... Gecinip gidiyorlar..
16.Asir Osmanli Ulemalari gibi; sunu yiyin, bunu yemeyin demekten baska bir HALT BILMEZLER...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.