|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
zuahmece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir de bir ayağında nasır var. küçük ayak parmağının hizasında yana çok yakın.çok küçük bi nasır şikayet etmiyor. öyle dursun mu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117835 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basindan beri "Kalca cikigi" HICBIR ZAMAN OLMADI zaten yoktu... Sizi kaziklamislar.
Simdi artik MODA halini aldi, bilhassa, ozel Hastanelerde her dogan bebekte; Kulaklarda problem tesbit ediliyor ve Kalca cikigi "suphesi" oluyor... Ama ne hikmetse, bunlarin tamami sonra; normal oluyor.. |
|
![]() |
|
zuahmece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Terleme olabilmesi icin, ileri derecede Dvitamini eksikligi olmasi gerekir. "
demiştiniz. ben giyinikken bakmıştım. kıyafeti çıkarıp dikkat edince eğrilik daha çok belli oluyor. http://i.hizliresim.com/jY9EPL.jpg bize de x bacak diyeceksiniz ? hocam anlamadığım bu kadar doktora gittik hiçbirisi mi anlamıyor yahu. hadi ben bilmiyordum x bacak nedir de bu doktorlar niye bilmiyor. ne olurdu daha küçükkken bize devit3 ampul kullan deselerdi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117835 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorlara boyle bir hususUn ogretilmesine, SIRA GELMIYORKI!!!!
Dusunebiliyormusunuz; butun Tip egitimleri boyunca, tek bir tane bile kitap okumadan, sadece ders dinleyerek sinif geciliyor... Anca bu "sahtekarliklar" ogretilebiliyor, saglam cocuk ve bebeklerin farkli davranislari ASLA ogretilmiyor... Ben ne diye sizi o kadar ikaz ediyorum!!!! Benim zamanimda bile, kitap okuyan talebe son dercede azdi. Millet derste not tutar, birde, UTANMADAN,sene sonu yaklastiginda; hocalara sorarlardi: "-Hocam, notlardan soracaksiniz degilmi???" Hocada(!) aynen oyle yapardi, sinif gecme orani yuksek oluncada, hoca, sanki cok "matah" bir hoca imis gibi prim yapardi... Turkiye'de Tip ilmi, '70 li yillarda bitti, milletin haberi yok... Universitedekiler, birbirlerini; Docent-Profesor yapiyorlar... Gecinip gidiyorlar.. 16.Asir Osmanli Ulemalari gibi; sunu yiyin, bunu yemeyin demekten baska bir HALT BILMEZLER... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|