|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemtunc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2017 Saat 08:07 |
Sevgili Kadir bey, kizim 7 yasinda.yaklaşık 4 senedir sizin x bacak teşhisiniz sonrasında uyguladiginiz yöntemle tedavi olmaktadir.sayenizde gozle gorulebilir bir sekilde iyileşme gostermektedir.Size soylemek istediğim, arada bir olan ama dün gece şiddetli ve uzun suren diz altı bacak ağrısı geçirmesi. Yazılarınızı okudum. Büyüme çağında olabilecek ağrılardan biri mi yoksa başka bir rahatsizligin belirtisi mi bilemedik. Kızım bir Kac gün önce de Yazdığım gibi şu çiçeği geçiriyor. Bununla baglantisi olmadığını düşünüyorum ama detayları yazmak istedim.
Ve bir de yazılarınızı beslenmeyle ilgili süt içimine özellikle dikkat çekmişsiniz. Kızım sizin kontrolünuzde donem degisen sıklıkla devit 3 kullaniyor.ama özellikle süt ve süt ürünleri tuketimi konusunda çok sıkıntılıyiz. Haslanmis Yumurtayi haftada iki uc gun yogurt corbasina karistirarak verebiliyorum.krep vb. sekilde tuketiyor.Kırmızı et ve balık tüketimi çok iyi.acaba yetersiz süt ve süt ürünleri tüketimiyle mi ilintili bu ağrılar ve agrilar için ne yapmak lazım size danışmak istedim.
Düzenleyen ozlemtunc - 12 Nis 2017 Saat 08:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini ve Kalsiyum, ikisi
beraber calisan bir sistemdir.. Ikisinden biri eksik oldugunda, duzelme daha yavas olur. Sutu soguk dahi iciremiyorsaniz, Peynir'e agirlik verin.. 100gram peynir yese, 500ml sut icmis gibi olur. Buyume agrilari, ergenlik caginda, COK sut icen cocuklarda olur. Uyluk kemiginin ani uzamasi ile, etrafindaki dokular ve deri uyum saglayamaz, hatta, uyluk ustundeki deride; Hamilelerin karin derisindeki gibi deri catlaklari olusur. Sizinkisi; Grip esnasinda olan agrilara benziyor. Istirahat ve sicak kompresler iyi gelir. |
|
![]() |
|
ozlemtunc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
anliyorum kadir bey.fakat kizim bu konuda inanin cok zor.peyniri birakin tadmayi ayni masada olmasina bile tahammülu yok.peki haxir satilan meyveli ya da kakaolu sutleri sıklıkla icirmek sagliklimidir kadir bey.en azından onları icirebilirim.bağırsakların zarar vereceğini düşünerek fazla tuketmesini istemiyoruz bilmiyorum nekadar doğrudur.
Düzenleyen ozlemtunc - 12 Nis 2017 Saat 08:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbirinin zarari yoktur.. Duydugunuz dedikodular, tamamen daha pahali olduklarindan, almamak icin cimri aileler tarafindan uydurulmustur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|