Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - babasızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubabasızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2008 Saat 15:58
canım amin sağol çok teşekkür edermSmile
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 14:29
bende babasız büyüdüm babam ben 10 yaşındayken oldü ve daha çok gençti 38 yaşında gizli kalpten kaybettik biricik babamı hep derdim babama bişey olsa bende olürüm diye hilalcim ölünmüyor yaşıyorsun herşeye alışıyorsun alışmak zorundasın daha doğrusu o yüzden hç ole deme Allah acılarını yaşatmasın hiç br aileye ama ölüm bu Allah ın emri demek zorundayız çoook zor günler geçirdik baba kelimesi benim için artık olmayacağını düşündüğüm zamanlarda içimden baba derdim küçükken mutlu olurdum kmseye diyemesemde içimden derdim o boşluğu çok iyi bilenlerdenim bir başkası baba dediğinde yüreğimin ne denli burkulduğunu yeğenlerimin babalarına sarıldığı zamanlarda gidip bende amcama sarılmak istediğim zamanlarda hep kendime hakim olmayı öğrendim hep dua ettim anneme bişey olmasın onu alma elimizden Allah ım diye şükürler olsun yanımızda şimdi kızım babasıyla vakit geçirdiği zamanlarda onların mutluluğunu gördüğümde hep dua ediyorum Allah ım kızımı babasız bırakma diye.
bu sene giresun a gitme sebebimde babamın mezarını ziyaretti torununu götürdüm ona sıcaklığını hissettim oralardaCryCryCrymezarını öptüm sanki onu  öpercesine
Allah ım kimseyi anasız babasız bırakmasınnNuke
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 14:46
ah ahh yaramı deştiniz yine.....

ben sevgili babacığımı kaybettiğimde 15 yaşındaydım Cry , o ise henüz 33 yaşındaydıCry,benim küçüğüm 8 onun küçüğü 5 yaşındaydı yavrum neredeyse hiç hatırlamaz......kankanseriydi,2 sene tedavi oldu iyileşti,bir sene herşey normaldi,sonra birden fenalaştı ve 3 ay içinde gitti,hastalık tekrarlamıştı CryCryevet unutulmuyor ama acısı zamanla hafifliyor,hoş ben şimdi bile okuyup yazarken gözlerim doluyor ama...ben babamı çok ama çoook severdim ilk aşkımdı o benim...şimdi oğlumla babasını seyrettiğim zaman çok mutlu oluyorum allah onları ve bizleri ayırmasın diye dualar ediyorum....
yüce rabbim kimseyi anasız babasız bırakmasın ( amin )

benim gibi babasız kalan dostlarımı o kadar iyi anlıyorum ki.......

Düzenleyen nilay - 25 Tem 2008 Saat 13:21
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 15:10
arkadaşım başın sağolsun ilgilensin ilgilenmesin iide olsa kötü de olsa sanırım her kız çocuğunun ilk aşkı ilk svgilisi babası oluyo zaten eşlerimizdede hep biraz babamız dan aramıyomuyuz huy olarakSmile
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 15:12
hepimizin başı sağolsun gülüm
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 15:20
evet canım benim ne kadar geçsede unutulmuyo sadece acısı hafifliyo geriye özlemi kalıyo hepimizin başı sağolsun
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 15:22
aynen öyle bazen bir film seyrederim orada sarılanları bile kıskanırım zaman zaman 
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 15:27
CryCryCryaynen o kada zoruma gidiyor ki bi baba kız gördüm mü neden diyorum sonra babamın bni kucağına alıp sevdiği zamanlar aklıma geliyor oturup ağlıyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.