|
Babam için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2025 Saat 01:47 |
Hocam babam 56 yaşında bacağında 1 senedir falan koyu renkli bişeyler çıkıyor. Yara olarak çıkmıyor aslında kaşıyıp kendisi yara yapıyor. Daha önce 2 kez anjiyo oldu kalp damara gittik bu lekeler için ama bi sorun olmadığını söyledi. Daha doğrusu bizlik bi durum yok dedi. 10. Ayda yapılan kan testinde de referans dışı çıkan değerleri yazıyorum ve resim ekliyorum hocam bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Kan sulandırıcı ilaç tansiyon ilacı kullanıyor hocam bi de
Potasyum:5.36 Glükoz:106 Hdl kolestrol: 34.3
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz..
Eczaneden; Kwellada sampuan veya losyon (hangisini bulursaniz) alin, icini IYI OKUYUN ve uygulayin.
|
|
![]() |
|
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
https://hizliresim.com/m4at33d
Hocam morluklar oluştu kenarında uyuz şampuanını aldık kullanmadık henüz kullanalım mı?
Düzenleyen Huriyeozcn - 12 Şub 2025 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Hocamız daha iyi bilir tabi ama vaskülite benzettim ben, bir yakınımızın başına geldiği için ona benzettim. Bir önceki fotoda açık yara var gibi duruyordu, belki de ordan iltihap kan damarlarına bulaştı. Ağrısı var mı bacaklarında?Bence yarın en azından bir sağlık ocağına falan tekrar gösterin. İlerleyici bir rahatsızlık. Hocamız yarın akşam anca yazabilir. Geç kalmayın tedavi için.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Merhaba çok teşekkür ederim ağrısı falan hiç yok sadece kaşıntı oluyor ben de google da falan aratınca o hastalığa denk geldim ama sadece kaşıntısı var , sağlıkpcagına da bu şekilde yara değilken gitti egzama dedi kalp damara gitti damarda bi sorun olacağını düsündüm ben de onlarda bizlik durum değil dediler ne yapacagımı şaşırdım cildiye ye randevu aldım malum randevu zor bulunuyor 2 hafta var daha
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
merhabalar merak ettim, babanızın ayağı geçti mi? Ne durumda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Merhaba o büyük yara falan iyileşti izi var sadece kaşınıyor hep bacakları da senelerdir sanırım dolaşım bozukluğu var kan da seneler önce şişme olmustu o zaman doktor öyle demişti bidaha gidicek bakalım insallah iyi çıkar çok teşekkür ederim bu arada
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|