Baba Tatlisi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Konu: Baba Tatlisi Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 22:03 |
herkese iyi geceler arkadaslar bende bugün yaptigim tatliyi sizlerle paylasmak istiyorum gercekten kolay vede lezzetli ben her ramazan mutlaka yapiyorum ... yanlis bisey yazarsam simdiden afola........... MALZEMELER:2 yumurta
120g toz seker
4 yemek kasigi süt
150g un
1 limon kabugu rendesi
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
40g eritilmis margarin
SERBETI ICIN:
2 su bardagi toz seker
3 su bardagi su
birkac damla limon suyu
YAPILISI:
aslinda yapilisinda tek püf noktasi yumurtayi iyice cirpip sonra sirasiyla malzemeleri karistirmak 175 derecede önceden isitilmis firinda pisirin
serbet sicak dökülecek kek soguk olacak yani ilik
benden bu kadar denerseniz yorumunuzu beklerim
AFIYET OLSUN (resim eklicem )
|
|
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 22:11 |
pistikten sonra bardakla form cikardimbuda servis hali kusura bakmayin ben pek süsliyemedi
|
|
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 23:12 |
eline sağlık canım.benimde sık yaptığım bardak tatlım var ona benziyor çok basit ve lezzetli oluyor canım dediğin gibi tekrar elcağazlarına sağlık
|
|
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 23:14 |
afiyet olsun ben simdi afiyetle yiyorum
|
|
MySons
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Almanya/Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 1537 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 23:17 |
Cok pratik bir tatliya benziyor, mutlaka denemek istiyorum bende! Sadece bir sorum olacak, limon kabugu rendesi demissin, kendinmi rendeliyorsun yoksa satiliyormu acabag? Ne bileyim eger kendimiz rendelememiz gerekiyorsa, bio yani organik olmasi sarttir herhalde degilmi?!
Ellerine saglik!! Düzenleyen MySons - 16 Eyl 2008 Saat 23:18 |
|
iremnur
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2007 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1054 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 23:23 |
harika görünüyor ellerine sağlık..
|
|
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 23:26 |
afiyet olsun cnm
limon kabugunu kendim rendeliyorum hem bio falan da deyil yani oan evde hangisi varsa limonu yikayip rendeliyorum ... bardak basmak istemessen kek gibi kesincede güzel oluyor
hem öyle daha cok cikiyor ben bardakliyi bizimkilere aralari kendim yiyiyorum
|
|
MySons
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Almanya/Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 1537 |
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2008 Saat 23:44 |
Tamam, sagol canim...dedigim gibi mutlaka denemek istiyorum bende!!!
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|