Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baba bayram geldi..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBaba bayram geldi..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2960
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2008 Saat 14:57
CryCry
[
Yukarı Dön
yasemin34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 00:14
CryCryCry
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1286
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 00:47
söylenecek kelime bulamıyorum paylaşım için teşekkürlerCryCry
Yukarı Dön
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1660
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 10:52
benimde onsuz ne bayramlarım geçti hep acı dolu bırak bayramları en önemlisi düğünüm geçti Cry çok zor biliyorum babasızlığı  en kötüsüde varlığını bilip hissetmemek zor Cry

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 23:32
hangisi kötüdür bilemiyorum varlığını bilip dokunamamak mı yoksa hiç olmamamsımıCry
bazen derim ki yaşasaydı keşke bir köşede otursa hiç konuşmasa hastada olsa yatalakda olsa olsaydı sonra kendime kızıyorum bu benim istediğim ya o bunları istermiydi acı çekmeyiCry
dün babamın ölüm yıldönümüydü inan ki dün gibi ama gel görki koskoca 14 yıl geçmiş gitmiş hala çocuğum hala bıraktığı gibiyim özlemle dualarla hediyelerimi gönderiyorum keşkeler çok geride kaldı yazıyorum içimi boşaltacak biryer bulamadım kendi kendime soylendim olmadı duvarlarla resimleriyle konuştum olmadı haykıramadım bağıra çağıra ağlamak istiyorum olmuyor sadece sessiz sessiz ağlıyorum oma boğazım düğümleniyor olmuyor yeri hiç dolmuyor hep bir bşluk hep bir acı her an bir ses duyacağım gibi geliyor göremiyorum günlerdir yalvarıyorum Rabbime rüyamda bari göreyim görmüyorum çokk özledim çoook  CryCryCryiçimdeki ateş yaktı kavurdu beni ne bayram istiyorum ne özel günleri annemi düşündükce hepten fena oluyorum evlilik yıl dönümleriyle  babamın ölüm yıl dönümü bir annemin acısına ortak olamıyorum gitmiyorum onun o halini görmek bile istemiyorum bakamıyorum ki yüzüne CryCrykestim sesimi tamam sustum duygusala bağladım bu aralar her şubatta olduğum gibi kusuruma bakmayın.

şengülcüm ne yaşadıklarını bilebilirim ne çektiğin acıları ama babasızlığı çok iyi bilirim eğer içinde bir nebze ona karşı sevgin varsa sen ara sor sen peşini bırakma hepimiz için yarınlar çok geç olabilir

Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 00:02
off ifakat offf CryCryCryCry
gerçekten bilemedim bende şimdi hayattayken  baba olamamasımı daha çok acı verir,yoksa hiç olmamasımı....CryCry
yinede nefes aldığını bilmek rahatlatıyor beni sanki.......
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 00:05
bencede rahatlatsın emin olun herkesin herşeyin değirini kaybedince anlıyoruz ben bunu yaşadım gördüm çevremedekilerinde yaşadıklarını gördüm kimse kimseyi kırsın üzsün istemem büyüklük yapıp af dilemesinide bilirim küçüklük yapıp gönül almasını da fani dünya herşey gelip geçici kendimize güzel hatırı saylır hatıralar ufacık mutluluklar bırakmalıyız ne olur  herkesin kıymetini yaşarken bilelim
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 00:10
kesinlikle katılıyorum canım sana ama karşındakii hiç birşeyden anlamıyorsa eldende yapacak başka bir şey gelmiyorkiCryCryyoksa ben istemezmiyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.