Doktor bey kızım son bir iki haftadır az sayıda idrarını yapıyor.sabah kalktığında öğleden sonra ve gece yatarken bezini değiştiriyorum.sabah kalktığında dolu oluyor bez.ama gündüzleri bezi hiç değiiştirmesem bile olur.çok az yapmış oluyor.Doktor kontrolünde doktorumuz idrar tahlili istedi.ama tahlil yaptıramadım.verdikleri poşeti yerleştirdiğimde poşeti çıkarana kadar ağlıyor ve zaten kendi çekiştirdiği için yerinden çıkıyor.3 saatte bir emziriyorum.bazen emmek istemiyor, o zamanda yoğurt yediriyorum.havalar sıcak olduğu için arada su veriyorum içerse.başka bir şeyde vermiyorum.3 günde bir kakasını yapıyor.Sizce normalmi?tahlil yaptırmalımıyım?Şu anda 9700 gr.geçen aya göre 500 gr almış.boyu 6 aylık iken 68cmdi.bir hafta sonra 9 aylık olacak ama boyu70cm.boyu çok yavaş uzuyormu?Beslenmesi yeterlimi sizce?
Bir de kulak deldirtmeyi soracaktım.arkadaşlarım hep 1 yaşına gelmeden kızlarının kulaklarını deldirtmişler.bende iltihap olur diye korkuyorum.sizce ne zaman kulaklarını delditmeliyiz?çok küçükken mi yoksa 4-5 yaş sonrası kendi istediğindemi?
teşekkürler....