Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aynı şeyi yaşayan var mı aranızda..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuaynı şeyi yaşayan var mı aranızda..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: aynı şeyi yaşayan var mı aranızda..
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 11:51
kızım 16 aylık ve diş çıkarıyor,yaklaşık 1 aydır gece ara ara  ağlıyor ama ne ağlama 1 ay kadar önce  uyanmadan bir ağlama nöbeti geçirdi,en az 1 saat kadar ağladı ağladı..ama gözleri kapalı ve kendini arkaya doğru atıyor,kollarımdan kurtulmaya çalışıyor,yatırıyorum,yatmıyor,kalkmaya çalışıyor ,bütün bunları yaparken de uyuyor,en azından gözleri kapalı oluyor.gündüz uyandığına da geçen hafta aynı şekilde gözü kapalı ağlamış,bir kaç dk boyunca ağlamış,bakıcısı zor sakinleştirmiş,birkaç gündür gene ağlıyor geceleri gözleri kapalı ve kendini kasıyor ağlarken,kalkıp oturmaya çalışıyor.sakinleştiremiyorum,sanki beni duymuyor.sonra kendi kendine sakinleşiyor,gözlerini açıyor,yanıma yatıp uyuyor.dişten midir bu ağlamaların sebebi yoksa psikolojik midir anlayamadım,sizlerden de aynı şeyi yaşayanlar var mı?

Yukarı Dön
demet25 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 102
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 12:08
doktorlar daha iyi bilir ama bana psikolojik gibi geldi diş bu kadar yapmaz gece terörü olabilir kadir beyin bi yazısı vardı gece terörüyle ilgili bakmışsınızdır büyük ihtimal siz bakıcınızla sorunlarda yaşıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam onunla ilgili filan olabilir mi acaba kolay gelsin inşaallah bi sıkıntı olmaz
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 13:08
gece terörü, gündüz aktivitelerinde çok yorulma, ya da gündüz yaşadığı olumsuz birşey sebep olabilir bence de. inşallah bakıcıdan kaynaklanan birşey değildir. ayrıca demir eksikliği de uyku problemlerine neden olabiliyor. benim oğlum uyur gezer olmuştu. uykusunda emekliyordu demir eksikliği nedeniyle. tedavi olunca geçti. ama bu derece bir sorun sadece demir eksikliğine bağlanır mı bilemiyorum.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 14:22
bakıcımı sürekli kameradan takip ediyorum,kamera tek odada,diğer odaları bilemiyorum,ama salondalar genelde orad çok olumsuz bir şey görmedim,bağırdığını ya daolumsuz farklı birşey yaptığına tanık olmadım.ama ilgisiz ve de despot.bugün konuşacağım.ben aslında içimde kuşkular da olsa bakıcıya bağlamamıştım ama kadir bey bakıcıdan olabilir deyince açıkçası tedirgin oldum.
bir ara demir eksikliği vardı ama artık yok bildiğim kadarı ile.o dönem bile böyle bir problem yaşamadık.bilemiyorum inş önemli bir sorun yoktur..

Düzenleyen haydibebek - 21 Ara 2011 Saat 14:23
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 15:07
benim oğluma da 2-2,5 ay kadar bakıcı baktı. o dönemde uykusunda hep sıçrıyordu. ama ben bakıcıyla ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim. ne zaman bakıcı gitti, annem ve kızkardeşlerim bakmaya başladı o zaman oğulumn uykuda sıçrama olayı düzeldi. ve ben anladım ki bu durum bakıcıdan kaynaklanıyor. tabi gözümle görmedim ama durum bunu gösteriyordu. umarım -eğer oğluma olumsuz birşey yaşattıysa- fazlasıyla kendi de yaşar. umarım sizin durumunuz da en kısa zamanda düzelir.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 13:22
Orjinalini yazan: aibü aibü Yazdı:

benim oğluma da 2-2,5 ay kadar bakıcı baktı. o dönemde uykusunda hep sıçrıyordu. ama ben bakıcıyla ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim. ne zaman bakıcı gitti, annem ve kızkardeşlerim bakmaya başladı o zaman oğulumn uykuda sıçrama olayı düzeldi. ve ben anladım ki bu durum bakıcıdan kaynaklanıyor. tabi gözümle görmedim ama durum bunu gösteriyordu. umarım -eğer oğluma olumsuz birşey yaşattıysa- fazlasıyla kendi de yaşar. umarım sizin durumunuz da en kısa zamanda düzelir.
bakıcımı en kısa zamanda değiştiriyorum zaten,arayış içersindeyim buldum bikaç aday.çünkü sürekli dinliyorum onları,hayır dağıtma ,yapma ,etme,gitme gel buraya.çocuğa oyun oynatmıyor,çocuk kendi evini dağıtamıyor!!!çok büyük ihtimalle korkutuyor çocuğu,hata bende ki aylardır tutuyorum bu kadını sankiş senet imzaladım bununla!!kendime çok kızıyorum,görünen köy kılavuz istemez!!çoktaaan miyadı doldu bu kadının!kendi çocuklarına da aynı sert konuşuyor hiç şefkatli tatlı konuştuğunu duymadım..yapısı bu,değişmez..konuştum dün dedim dr korkutlduğu için ağlıyordur dedi dedim,ben bişey yapmıyorum dedi..daha ne yapacaksın bir dövmediğin kaldı,inşallah öyle bişey yapmamışsındır!!

Düzenleyen haydibebek - 22 Ara 2011 Saat 13:24
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 16:15
ayyy inşallah dövmemiştir ya. yani en iyi ihtimalle çocuğu ürkütüyor, sindiriyor, korkak alıştırıyor demek ki. inşallah bir an önce helal süt emmiş bir bakıcı bulursun. senin bakıcı sıkıntın beni bile geriyor valla.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2011 Saat 09:34
Orjinalini yazan: aibü aibü Yazdı:

ayyy inşallah dövmemiştir ya. yani en iyi ihtimalle çocuğu ürkütüyor, sindiriyor, korkak alıştırıyor demek ki. inşallah bir an önce helal süt emmiş bir bakıcı bulursun. senin bakıcı sıkıntın beni bile geriyor valla.
cnm dayak attığını düşünmüyorum o kadar olsa çocuk onu görünce ağlar ,gitmez,16 aylık artık bu çocuk kendisine zarar vereni bilir.sert mizaçlı,despot sadece.kızıyordur,korkutuyordur,buna inanıyorum.ama bu da çok kötü bişey neden kişiliğini eziyor ki,dün konuştum kızımı kısıtlama istediği gibi oynasın,müdahale etme dedim,sadece tehlilkelerde müdahale et dedim.sindirme çocuğu dedim.ben karışmıyorum,hatta yastıkları koridora taşıdı sesimi çıkarmadım dedi,bu söylediği cümle bile çok şey anlatıyor.demek ki normalde ona bile izin vermiyor bak ne kadar büyük bişeye izin verdim diyor yani...lütfetmş yastıkları taşımasına izin vermiş,allah razı olsun.izin alıcam ya da rapor iyi birini bulana kadar ben bakıcam.öyle düşünüyom..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.