Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aynı kreş?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaynı kreş?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Konu: aynı kreş?
    Gönderim Zamanı: 22 May 2011 Saat 20:04
Mrb, Nilçin Hanım,benim kızım şu anda tam 2,5 yaşında ve tuvalet eğitimimiz tamam,18 aylıktan beri problemimiz yok,bir çok bilişsel ve psikomotor beceride de yaşından ileride hareketleri var.Ben bir kreşte eğitimci olarak göreve başlamayı düşünüyorum fakat kızımı benım oldugum kuruma yakın başka bir kuruma vermeyi düşünüyordum,son zamanlarda bundan emin olamamaya başladım. su an bir seçim yapmam gerekiyor, bana yakın başka bir kreşte olup,aklımın onda kalmasını mı secmelıyım? yoksa benım oldugum kurumda fakat mumkun oldugunca beni görmeden,içim rahat bir şekilde mi olmalıyım. benım oldugumu bıldıgı yerde olmak ona kendını ıyı hıssettırecek,tabı kı bana da. ama dıger yandan sankı gondermeyı ıstedıgım yerın eğitimi daha ıyı olacak. bır turlu karar veremıyorum,kızım ateşli havale geçirmiş bir cocuk ve ateş hassasiyeti var,atesını cogu zaman özellikle de virütik rahatsızlıklarda düşürmekte zorlanıyorz. bu yuzden ona mudahale edebılecegım bır ortamda olması bana da kendımı ıyı hıssettırecek,dıger yandan obur taraftakı eğitim imkanı daha fazla:( bılemedım,sız ne tavsıye edersınız,cok onemlı benım ıcın? satranç,dil vb faaliyetlerdeki artıları ben kızıma kazandıramayabilirim diye düşünüyorum o yüzden dıger tarafta aklım kalıyor,sizce ne yapmalıyım? ıkımız ıcın de hangısı ıyı olur?
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 20:58
Merhaba;
Kızınıza uygun yuva olarak düşündüğünüz diğer yuvanın artıları fazla gibi gözükse de sizinle aynı yuvada olmasının da her hangi bir sakıncası yok. Bu yaş döneminde zaten yoğun bir eğitimden daha fazla mutlu olduğu bir yeri öncelikle düşünmek bana daha doğru geliyor. Bir sonraki sene eğitimi ağırlıklı olarak veren diğer kurumu düşünebilirsiniz. Sevgiler
Yukarı Dön
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2011 Saat 09:30
cevabınız için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.