|
Aynı konu yanlışlıkla uç kez gitmis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aibü ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2016 Saat 11:27 |
Merhaba. Ben bugün kadir beye soru sormak için konu açtım. Her seferinde gitmediğini belirten uyarı ekranı geldi karşıma. Ancak su an baktığımda birisi farklı başlıkla olmak üzere aynı soruyu uç kez sormuş gibi gorunuyorum. Sanki dalga gecer gibi olmus, rahatsizlik duydum. Telefondan girince forum çok yavaş. O yüzden ayrıntılı inceleme de yapmıyorum. Yanı mesajını silme alternatifi varsa balıklardan ikisini silmek isterdim. Yardımcı olabilir misiniz
|
|
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Yoğunluktan dolayı sistemde bir yavaşlama oluyor. O yüzden bazı üyelerimizin mesajları birkaç tane birden geliyor. Dalga geçme gibi bir durum yok siz ve diğer üyelerimizin başına bu durum geldiğinde lütfen rahatsız olmayın. Biz ilk sorulan soru dışındaki taşıyoruz, anlayışınız için teşekkür ederiz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|