Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ayakta sallanmayi nasil birakacagiz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAyakta sallanmayi nasil birakacagiz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Konu: Ayakta sallanmayi nasil birakacagiz?
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 14:18
Arkadaslar,

Biliyorsunu 2 yasinda bir kizim var. Dogum yapmadan 1-2 ay once onu alistirmistim sallanmadan uyumaya. Ama dogum yaptiktan sonra 15 gunden fazla babaannesiyle kaldi. Tekrar ayaga alismis. Ben uyarmistim artik yanina yatarak uyutabilecegii, ayakta sallanmayi biraktigimizi ama maalesef ayakta sallanmaya devam edilmis. Biraz once uyuttum kizimi, ayakta sallayarak tabi. Kardesi de oldugu icin zor oluyor biri ayakta biri kucakta. Hem zaten kendi basina uyuma zamani da geldi. Geceleri sallarken ayaklarim agriyor parmaklarim aciyor agirlasti Smile Gecen gece uyumadi inat etti, babasinin yanina biraktim uyusun diye saat 1 e kadar uyumadi inanirmisiniz? Esim bi daha bunu uyumadan yanima yatirma, rahat durmuyor uyumuyor, tepikliyor dedi Smile

Ayakta sallayan arkadaslar siz nasil biraktiniz? Varmi bunun bir formulu? Onerilerinizi bekliyorum.
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 15:21
ben kizimi bir bucuk yasina kadar salladim sonra yavas yavas unutturdum mesela önce sdece öglenleri sallamdim ilk zamanlar uyumuyordu ama olsun genede yataktan cikmasina izin vermedim sonrada aksam ama senin isin daha zor bi unutur gibi olmus sonra gene alismis tam kararli ol sonucta simdi daha hassas bide kardes geldi ilgi icinde uyumaz salla diye tutturur benim kiz 6 aylikken babasini gördümü kafasini sallardi salla diye ne diyem kolay gele zor ... ha bide sadece yataginda duran bir bebegi var bez bebek zübüs onu gösterirdim ille tutturdugu zaman bak sallayinca basi dönüyorLOLLOL sen en iyisi yat zübüsün yanina birlikte uyuyun derdim LOLLOLLOL
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 15:27
Canım yat yanına tut elini birlikte uyuyun ayaklarım acıyor anneciğim bak ben hasta olurum üüüüğğğğğğğğğğğ diye diye bıraktırdım da şimdi de el tutmadan uyuymuyor hatta uykuda bile el tutuyor sağa sola dönemiyorsun bunu nasıl bıraktırırım bilmiyorum LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 16:40
Kelin melhemi olsa kendi başına sürermişLOLLOLLOLbendede aynı dert varConfused
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 17:20
ah canım senin işin daha zor.ikiside bebek daha.allah kolaylıklar versin..benimkie gündüz beşiğinde sallayarak uyuyor ama.geceleri uykusu geldiğinde sallamya başlıyorum.kendisi istemiyor ve aşağıya inip yelerde sürüne sürüne uykuya dalıyor.bence bırak çok uykusu gelsin.o zaman az bişey sallayıp uyur..zamanlada buırakır..yada sevdiği yastığı varsa.yastığı koy olduğunuz odada yere.oynaya oynaya ,televizyona baka baka uyur belki.sevgiler..Star
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 17:48

emiralp canim zaten cok gec uyuyor bizimle birlikte. biz yatmadan yatmiyor. 11-12 ne zaman yatarsak bizi bekliyor. besigini cok kullanamadi o yuzden besik hastaligimiz yok. bebekgeri leri de var begumfundacim ama onlarin da hastasi degil. ama yine de deneyecegim.
derya abla zaten el ele tutusarak uyuyorduk, uyumadan once tutt tutt diye diretiyordu dogum yapmadan once. tekrar o yontemi uygulasam ise yarar mi?

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 17:55

mesele onu uyutmak degil de uyuturken eymen huysuzlaniyor aglarsa ya da uyanirsa filan o zaman elifin uykusu dagilacak ben onunla ilgilenirken yanima gelmek isteyecek diye dusunuyorum. oglum da maasallah kus uykulu, uzun ve derin uyumuyor gunduzleri. 10-15 dk. Tongue

Yukarı Dön
belkısburcu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 22:45
benim oglum 3.5 yaşında hala ayakta sallamamı istiyorCryCryCryCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.