|
Ayak parmağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neflin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2025 Saat 23:29 |
Hocam merhaba kızım 2 yaşında, iki gün önce ayağına telefon düşürdü ve iki gündür ara ara ayak parmaklarını gösterip ağrıyor diyor bugün acile götürdüm doktor kırık yok dedi ama ağrıdığını söylüyor diyince çatlak olabilir diyip alçıya almak istedi . Kızım uyurken parmaklarını tutuyorum sıkıyorum tepki yok ama gün içinde ağrıyor diyor gerçekten çatlak olma ihtimali var mı hocam?
Bu arada röntgenlerde tüm parmakları görünmüyor yanlış mı çektiler acaba
Düzenleyen Neflin - Dün Saat 00:16 |
|
![]() |
|
Neflin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
https://hizliresim.com/oe1ne86
Düzenleyen Neflin - 24 Tem 2025 Saat 23:34 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elle tutulacak yanı YOK!!
1- O bölgede bir "kırık" şüphesi olduğunda bu şekil Röntgen çekilmez!! Laf olsun diye çekilmişler. Bunlar salak mı NE! 2- Düşen telefon, herhalde, "Cep telefonu"!! Ankesörlü telefon değil!!! Cep telefonlarının düşmesi ile hiçbir kemik kırılamaz. Bir tek, çocukta; Osteogenesiz Imperfecta durumu varsa olabilir. 3- Belli ki; yumuşak doku zedelenmesi olmuş. Siz; "İyi gelir" diyerek kolonya sürün, hemen iyileşir.
|
|
![]() |
|
Çok sağolun hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|