|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 9> |
Yazar | |
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
![]() |
canım eklemek istediğin resim 20 kb olmalı, ya da http://imageshack.us/ bu siteye ekleyip, en altta çıkan, direct link yazan yeri kopyalayıp, o bölüme yapıştırabilirsin, yapamazsan benden veya diğer mod arkadaşlardan tekrar yardım isteyebilirsin
![]() |
|
![]() |
|
hllsmnc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() |
benımkı oldu bu sefer yanlız kb cok dusuk oldugu ıcın resım secme sansımız oldukca dusuk..cunku hepsı yuksek bıtte..neyse sayenızde ben yaptım teskkurlerrr
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
![]() |
avatarı değiştireyim dedim iç sunucu hatası veriyor.
|
|
![]() |
|
sevalce ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2008 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 715 |
![]() |
arkadaşlar profilin altında yazan aktif durum, hesap durumu,avatar ne demek acaba.zamanınızı alacak ama açıklarmısınız.teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
![]() |
Aktif durum şu an sitede olup olmadığını gösteriyor.
Hesap durumu sitedeki hesabının aktif olduğunu gösteriyor.
Avatar sol taraftaki küçük resiim (Yani şu an sendeki kelebek var ya o)
Çocuklarımızın yaşını gösteren cetvellerin yapımı şu linkte anlatılıyor.
|
|
![]() |
|
sevalce ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2008 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 715 |
![]() |
teşekkür edrim duygucum çok yardımcı oldun canım
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
![]() |
Rica ederim
![]() |
|
![]() |
|
sevimliyiz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() |
merhabalar , ben de yeni üyeyim.
avatar yüklüyorum bakalım nasıl oldu ? Düzenleyen sevimliyiz - 05 Nis 2008 Saat 19:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|