|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Yazar | |
duru ![]() Altın Üye ![]() "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
![]() |
resim boyutu 20 kb tan büyükse olmuyor,o zaman avataraına koymak istediğin fotoyu imagecshack gibi bir sitede taradıktan sonra koyacaksın
www.imageshack.us adresinden gözata tıkla pcde kayıtlı fotoyu seçtikten sonra yeni açılan pencerede en altta direct link yazan yeri kopyala ve profil ayarlarından simge yükle yazan yerin oraya yapıştır daha sonra önizleme yap olduysa tamam de.o.k?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
![]() |
durucugum yaptım http://img209.imageshack.us/img209/3818/alperarda1aw9.png çıktı ama kilitliyor neden????
|
|
![]() |
|
duru ![]() Altın Üye ![]() "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
![]() |
fotoğrafı gördüm canım maaşallah ikiside çok tatlılar,fotoğraf boyutu olarak hangisini seçtin sen orda resize image yazan kutucuk var fotoğrafı oluşturmadan önce açılan ilk sayfada,onu 320X240 ı seç avatar için en uygun boyut o bu büyük olmuş
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
![]() |
Olmadı öyleyaptım ama
|
|
![]() |
|
![]() |
sen açılan 2.pencere en altta direkt link yazan yerikopyalayıp sonrada bizim sitenin ayarlar kısmına girip profil bilgileri yazan yeri tıkladıktan sonra simge yükle yazan kutuya yapıştırdın mı canım?bana öyle yapmadın gibi geldi.yapıştır önizleme yap tamma de
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
ayarlardan profiline gir simge yükle yazan yerin üstünde önizleme yazan yerin solunda yer var oraya kopyala bu linki ve önizlemeye bas resim çıktığı zaman profili güncelle
|
|
![]() |
|
neslihan fidan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() |
Arkadaşlar ben bu işlemi yapamadım mümkünse bir kez daha açarmısınız konuyu.
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
![]() |
Merhaba Neslihan ben sana anlatmaya çalışayım canım. Umarım anlayabilirsin. Aslında arkadaşların anlattığından farklı birşey değil ama...
http://www.imageshack.us/ sitesine giriyorsun.
"gözat" yazan yerden bilgisayarında bulunan ve eklemek istediğin fotoğrafı ekliyorsun
320*240 yazan yerden 100*75 avatar yazanı seçiyorsun.
ardından "host it" yazan yere tıklıyorsun ve bekliyorsun.
Ardından bir sayfa açılacak. orada direct link yazan yeri tamamen kopyala ve bizim forum sayfasında ayarlar bölümüne geliyorsun.sağ üstte.
Profil bilgilerinde simge seçiniz yerinde önizleme yazan yerin solundaki yere kopyaladığını yapıştır canım. sonra da önizlemede fotoyu gör. görürsen de en altta profil güncelle kısmına bas avatar foton hazırdır. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|