Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateşli romatizma mı?!?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteşli romatizma mı?!?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 179
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zlemyayl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2014 Saat 20:26
2. si.... 

Düzenleyen zlemyayl - 26 May 2014 Saat 20:27
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zlemyayl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2014 Saat 20:40
Son çıkan testleride gönderdim size sayın hocam, olaki dikate değer bişey görürseniz ! beni uyarırsınız diye .. Monosit/ basoofil / MPV/ ESER / ADO ve haylicede CRP yüksek tshmin ettiğim üzere .. Lakin cevabınıza ki mesajı çok net aldım merak buyurmayınız : durup dururken koruyucu tedavi denilen penisilin iğnelerinin ızdırabına ve alerji riskine sokmam elbet kızımı . 5 defa üstüstede olsa herseferinde tedavimi doğru yaptım sayenizde Alah sizden razı olsun - kan değerlerindeki yüksek değerlerde akut bakteriyel ( A Strep..) sonucu zannımca .. Herşey için tekrar ve tekrar binlerce teşekkürlerim- sevgi ve saygılarımla Star
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120426
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2014 Saat 22:55
Onemli bir sey yok..
Dikkat edin; enfeksiyonlarda; CRP ust siniri:200'dur..
Kardiak risk durumlarinda, ust sinir:5'dir..
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zlemyayl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 03:16
Sağolun/ sağlıcakla var olun sayın hocam ClapThumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.