Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş-ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş-ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119457
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 23:45
Oturun oturdugunuz yerde... Buyuk bir sans esri, bu isten anlayan namuslu bir doktora, (nasil oldu ise)
rastalamissiniz, yoksa klasik Turk doktoru olsa, en az 2 tahlil, bir Rontgen ve bir cuval ilac ile
sizi gonderirdi.
Iliadin kullanimini nerede ise hergun anlatiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:08
Hocam zaten iliadin hiç kullanmadım ama sizin yazdığınız tüm cevapları kitap gibi okuyorum sürekli. Allah sizden razı olsun. Sayenizde çok şey öğreniyoruz. 2x2 en fazla 3 gün. 😊 Ama çocuk bu kadar ağır hastayken takdir edersiniz ki üzerimizde dr a götürün çok kötü diye çevre baskısı da oluyor 😞" Orta kulak iltihabıysa, başı da dönüyor,kulağı da ağrıyormuş, kalıcı sağırlık yapar" vs vs. Baş dönmesi korkutmuştu bizi, hastalığın verdiği yorgunluk da olabilir belki. 1 ileri 2 geri derken iyileşecek inş.

Tıbbi şeyleri çocuktan bağımsız da olsa zaten okuyup takip ediyorum, gereksiz bir ilgim var. Önereceğiniz bir kitap varsa özellikle çocuk sağl. İle ilgili yada temel bilgiler de olabilir, edinmek iserim. Tekrar sağolun 💐
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:18
Hayatim boyunca, hic Turkce Tip kitabi okumadim..
Bu sebeple, bilmiyorum.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:21
İngilizce de olur hocam. Yabancı kaynakları da okuyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:22
O zaman, dogrudan, Internetten, hatta Google'dan okuyabilirsiniz.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 22:31
Hocam ağır bir gribi atlattık derken geçen cuma kızım kulağım ağrıyo başım dönüyor dediği için dr a gitmiştik. Sonra iliadin kullanmadan ağrısı geçti. Şimdi tekrar kulağım ağrıyor deyip kaşıyor.Çok hafif de olsa ateş başladı.
Bu arada Bir kaç gündür aşırı rüzgar var hocam. Ve bu lodos beni hemen etkiliyor. geniz akıntısı, kulak ağrısı ve halsizlik yapıyor 10 dk bile rüzgarda kalsam. Şuan ben de tekrar hasta gibiyim..
2miz de iyileşmiştik kulak ağrısıyla yine başa döndük sanırım??
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 07:21
Iliadin damla kullanin, eski maillere bakin.
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 14:55
Hocam ateş var ve karnında ve kasıklarında silik silik kırmızılıklar var sanki..ateşten mi toksa kızamık falan mı? Daha önce 6.hastalık vr hsp geçirdi??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.