Ateş |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tnl
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2019 Saat 23:36 |
Merhaba hocam . 10 gün önce 3 yaşında ki olgum ishal oldu ikinci günü de ateş kaldırdı 37.8. 2-3 gün de 37 falandı , ölçmedim. Hiç birşey vermedim . Dün gece tekrar saat 3te uyandı 38.5 ateşle . Bütün gün okadardı ,birşey vermedim , az önce 39.5e çıktı ağlamaya başladı üşüyorum diye mecbur ateş düşürücü verdim.bogazım çok agırıyor diyor baktım hafif kırmızı ama bence çok değil . Kloroben sprey var elimde , 6 yaş üzeri diye yazıyor, kullansam olur mu, ağlıyor yutkunamıyorum diye .. Ballı limon da veremiyorum , bir yudum baldan ürtiker yapmıştı Eylül’de...
Ve bizim burada bogaz agrısı için verdikleri yeşil bir ilaç var granofurin diye . İçindekiler Anestesin,Acidum Salicylicum,Rivanol, Tripoflavin,Methylenum coeruleum,Furotalgin,Dexomethazon,Sp.Vini,Glycerin,Aqua Destillat En zararsız ve uygun bu diyorlar , ama içindekilere bakarsak ... bilemedim . Düzenleyen tnl - 24 Şub 2019 Saat 01:16 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben de bilemedim…
|
|
tnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Klorobeni kullansam olur mu hocam ? Uyuyamıyor , dönenip ağlayıp duruyor bogazım agırıyor diye , ben evde ateş düşürücü ve serum fizyolojik dışında birşey bulundurmam ki , kullanmıyorum diye. Klorobeni de arkadaştan aldım bu akşam ama güvenip kullanamadım 6 yaş üzeri yazdığı için...
Nasıl hafifletsek agrısını ... dondurma veriyorum onu bile reddediyor Düzenleyen tnl - 24 Şub 2019 Saat 03:03 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tantum Verde sprey kullanilabilir.
|
|
tnl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam bütün gün 38di şimdi gene 39a çıktı , kakası da su gibi . Nedir bu bitmek bilmeyen ishal, ateş...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|