Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*sincap* Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 246
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *sincap* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ateş
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2016 Saat 22:41
Kadir Bey 12 aylık kızım ilk gece 40 derece Ateşlendi daha sonra 38 derece civarında sürdü 
2. gün ateş neredeyse yok gibiydi Dr ye gitmedim
3. gün tekrar 38- 39 Derece ye çıktı 
Bugün gündüz hiç ateş yoktu şimdi baktık 38.5
Burun akıntısı var sürekli dış kaşıyor
neşesi yerinde oyun oynuyor 
Ne yapmamız gerekiyor bilemedim
Gece neden ateş geliyor?
ateş düşürücü yü sadece ilk gece verdim 

Yukarı Dön
*sincap* Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 246
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *sincap* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2016 Saat 22:45
Bu arada ateşten bikaç gün önce sağ kulağının arkasında ateşten bikaç gün önce bezeli elime geliyordu. Şu anda oldukça küçüldü. 

Düzenleyen *sincap* - 07 Şub 2016 Saat 22:48
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118491
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 06:46
Gripal bir enfeksiyon geciriyor, sakin doktora filan gitmeyin; Allerji veya Bronsit derler. Basiniza isler acarlar
Sadece; Serum fiz ile burun temizligi yapin. Huzursuz olmadigi surece, kac derece olursa olsun, atesini dusurmeyin.
Ilk sayfada; Yazarlar kisminda Ates ile ilgili makaleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.