|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
flower85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2015 Saat 02:22 |
![]() 3 unde kizim 6. Ayina giricek 38.5 atesi vardi doktora goturduk bogazinda hafif kizariklik var dedi antibiyotik vermiyecegini ates icin paranox fitil 4 saatde bir ve peditus verdi henuz baslamadim sizede danismak istedim ilik dus aldirip soguk bezle vucudunu siliyorum devamli ama 39.1 e.kadr yukseldi ne yapabilirim fitili kullanmalimiyim. Cvp icin simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu cahil doktoru, cokmu aradiniz!! Daha verdigi ilaclarin icerigini bile bilmekten aciz bir zavalli!
Bu sarlatana bir ogretin; ParaNox fitil ile Peditus, ayni ilactir. Her ikiside; 120mg Parasetamol ihtiva eder.. Ikisi yanyana verildiginde, 3-5 gunde, Karaciger harabiyeti olur. Simdiki doktorlar, son derecede cahildirler ve bu hata cok yaygindir. O keriz, okumaktan aciz olabilir, siz kutularin ustunu okuyunda, bir guzel; gozune sokun!! Ates ilede ugrasmayin, ates ile ilgili 3 makalem var onlari okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Tem 2015 Saat 12:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|