|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 20:19 |
9 aylık kızım 2 gundur ateşli. 37.7 den düşmeyen 39,5 ları bulan bı ateş. hemogram yaptırdım wbc :10.4 . dokto antıbıyotık verdı. dedım bu bebek ıcın normal deger. gerek varmı dedım oyle dıyıncı bı kac gun bekle geçmezse kullan dedı. 10,4 le napalım beklıycem zaten.. iştahsız huzursuz sureklı mızmızlanma uyumama gıbı seyle oluyor.. calpol verıyorum ama cok düşürmüyor o da.. kzım 8 aylıkken 8 bucukken 9 aylık 8 kg cıktı nasıl toarlıycam bu kadar kg yı
![]() dedım ya hocam hemogram baktırdım hemoglbın 11,7 cıktı biliyorum gayet süper bı değer.. ama doktor begenmedı.. kan ılacı verıyomusun dedı bende hayır dedım. 11,7 nın neresıne kan ılacı verıyım daha dedım kanı 12 nın altında düşük dedı neden vermedın dedı.. bende işte bebekler ıcın normal degerın 12 olmadıgını kanının guzel oldugunu bundan ıyısı can sağlığı dedım. sonrada demır sadece kan ıcın dedıl beyın gelısımı ıcın verıldıgını soyledı okulda okudugu kıtabı anlamasını ve zekayı etkıledıgını soyledı ![]() özetlersek hocam : 1. ateşli ateşli beklıycezmı bu durumda 2. kaç gun surucek. takdır edersınızkı zor bı bekleyış 3. düşen kg yı nasıl topluycaz şimdiden tşkler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evet, bekleyeceksiniz... Zaten Griplerin cogunlugu:
2- "4-5 gun" ates yapar. Antibiyotik verilmesi gereken durumlarda, agizda pis bir koku ve dilde kalin bir pas tabakasi olacaktir. 3- "dusen kiloya" inaniyormusunuz??? Baska yerde tarttirin. Kesin hatali olcmuslerdir. Goruyorsunuz degilmi; isin aslini bildiginizi gordugunde, hic usteleyebiliyormu... Bunlarda Utanma bile yok.. Allahin, arsiz-yuzsuzleri. Kasten Demir ilacini veriyorlarki; en basit hastaliklar bile agir hastalik seklini alsinlar, mutlaka doktora gidilsin. Siz ET YEDIRIN.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2014 Saat 22:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|