|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
goncagulk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AteşGönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 19:02 |
|
Hocam temmuz 2013 doğumlu kızım dün gece hafif ateşi başladı ve şu an 39,5 derece ateşi var. Tatildeyiz. Henüz doktora gitmedik. Ben virAl enf. dışında idrar yollarında bir enf. olabilir mi diye düşündüm. Ateşden dolayı huysuz huzursuz. İdrar yollarında enf. Başka nasıl belirtileri vardır? İdrar tahlili yaptırayım mı ? Karnını içe doğru çekiyor karın ağrısı car sanırım. Calpol vermeyi düşünüyorum ama size de danışmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum hocam. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
|
goncagulk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 19:24 |
|
Hocam 2-3 gündür denize sokuyoruz kızımı bunu da belirtmek istedim. Enfeksiyon olma olasılığını bu yüzden düşündüm.
|
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 23:33 |
|
Cok az bilgi var..
Ya siz agizina bakacaksiniz, agizda pis bir koku ve dilde pas yoksa, antibiyotik gerekmez. Gerisini eski mailerden okuyun. Ben 10-15 Temmuz tarihletri arasinda yokum... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|