|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Edaben
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AteşGönderim Zamanı: 04 Nis 2014 Saat 09:15 |
|
Kadir hocam merhaba. KıZım 11 buçuk aylık 11 kilo 78 cm. 2 gecedir ateşleniyor.39.6 yı görünce çok da huzursuzdu dün gece calpol verdim. Düşürdü ateşi dün gündüz de 39.3 olmuştu ilaçsız kontrol altında tutmayı başarmıştık. Makalenizi okudum ama gece dayanamadım huzursuzluğuna. Yalnız başka bi şikayeti yok görünürde burnu akmıyor, öksürük yok ,ağızda koku pas yok. İştahsız ve huzursuz sadece. Nedeni ne olabilir doktora ne zaman götürelim ne tavsiye edersiniz. Güvenebileceğim bir Dr da yok sizden başka. Gripleri sayenizde ilaçsız atlattık ama bu başka bir şey mi? Şimdiden teşekkürler sevgiler
|
|
|
Maya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2014 Saat 19:24 |
|
Eger, bu kadar yuksek ates yaninda; hala Grip arazlari cikmadi ise, 6.Hastalik olabilir. 3 gun yuksek ates sonrasi, ates duser ve dokuntu baslar. Takip edin.
Antibiyotik gerekecek durumlarda; dilde kalin bir "pas tabakasi" ve agizda, "pis bir koku" olur. |
|
![]() |
|
Edaben
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2014 Saat 22:55 |
|
Teşekkürler kadir hocam. Şu anda 48 saat oldu ateş 38-39.6 arası ilaçsız.ateş düşürücü verince düşüyor.hala huzursuzluk dışında başka bir belirti yok.1 gün daha bekliyorum Dr a götürmek için öyleyse.yalnız vücudu soğukken kafası boynu sıcak. Vücudunda pek yok ateş. Bunun bi anlamı var mı bilmiyorum
Bir de iye fln da olabilir mi beklemek mi lazım tahlil mi yaptırsak ne dersiniz Düzenleyen Edaben - 04 Nis 2014 Saat 23:04 |
|
|
Maya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 01:41 |
|
IYE olsa; agrili idrar yapma, sik-sik idrar yapma, altina kacirma gibi arazlar on planda olurdu..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|