Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates ve istahsizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ates ve istahsizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aybükeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates ve istahsizlik
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2024 Saat 12:17

Hocam merhabalar,

Kızım 7 yaşında. Cumartesi günü kusması başladı ve pazar gününe kadar devam etti. Sonrasında ateşi çıktı. Pazar günü kan tahlili yaptırdık, sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Kızım üç gündür su dışında hiçbir şey tüketmiyor, bu durum beni endişelendiriyor. Ateşi hâlâ devam ediyor. Sabah, üç gün sonra ilk kez tuvalete çıktı ve sıvı şekilde dışkıladı. Ateşine sadece bir kez Calpol verdim, başka bir müdahalede bulunmadım.

Bu durum kaç gün daha devam eder? Tekrar hastaneye götürmemi gerektiren bir durum var mı?

Teşekkürler.

https://hizliresim.com/e3lkfer

https://hizliresim.com/g2228zk

Düzenleyen Aybükeberk - 31 Ara 2024 Saat 12:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2024 Saat 14:26
WBC: düşük! Viral enfeksiyon geçiriyor. Sakın antibiyotik başlamayın.
Yukarı Dön
Aybükeberk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 62
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybükeberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2024 Saat 14:35
Hocam, doktor zimaks ve zinco verdi. Ben baslamadim. Aşırı halsiz. Bugün arabada midesi yine bulandı. Bulantısınin devam etmesi beni endişelendiriyor. Zira ates, mide bulantısı var. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir mi ? Idrarina bakilmadi. Kokulara da hassaslasti. Kardeşim kokuyor diyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2025 Saat 09:44
????????????????
Böyle bir soruya, benden nasıl bir cevap bekliyorsunuz?
İdrar yaparken kesik-kesik mi yapıyor?
İdrar yaparken, sancısı mı oluyor? 
Bunlar varsa; "İdrar tahlili" yaptırın.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.