| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| didemipek   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı didemipek Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Ateş ve ishal Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 12:12 | 
| 
   Hocam 4 yaşındaki kızımın 1 gece süren ateşten sonra sabaha karşı ishal başladı. Ateşi akşama kadar sürdü sonra düştü ve bidaha çıkmadı 1 gece ateşsiz yattı. İshal ve karın ağrısı devam edince doktora götürdüm flagly ve bactrim şurup verdi. Şu an kakasını cıvık yapmıyor ama köpük köpük kaka. Eski yazılarda flagly amipli dizanteride kullanılır ve kaka güvercin pisliği gibi az olur demişsiniz. Dün yarım saatte bir az az kaka yapıyordu ama bugün biraz daha çoğaldı miktarı. Kendi avuç içi kadar falan yapıyor. İki şurubuda vereyim mi hocam. Bide eczacı flagly ishal kesici dedi tereddütte kaldım
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 18:45 | 
| 1- Once; her ishale Flagyl veriyorlardi. 2- Simdi her ishale;  Flagyl ve Bactrim veriyorlar. 3- Ilerde sadece Bactrim verip, benim dedigim noktaya varacaklar.. Duzelmeleri, doktorlugu ogrenmeleri,  biraz zaman aliyor.. Cok sart olmasa da; Bactrim verilebilir.  4- O eczaci cahilin teki!!!  Flagy; anti bakterieldir. Ishal uzerine bir etkisi yoktur.  Ishal kesiciler: Streptomagma, Kao-pektin, Lomotil gibi ilaclardir.  | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |