| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| sueda nesibe 0146   Üye     Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı sueda nesibe 0146 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: ateş ve iki kere havele Gönderim Zamanı: 19 Haz 2016 Saat 12:34 | 
| 
   Kolay gelsin hocam. Benim 13 aylık bir oğlum var. Bir ay önce şehir dışına çıkmıstık. orada ateşi vardı. bende üzerine düşmedim. İkinci gün sonra memlekete gelirken arabanın içinde havale geçirdi. çok panik oldum. yarım saat içinde en yakın acile gittik. Burada tahliller yapıldı. hepsi temiz çıktı. doktor boğazında kızarıklık var dedi. Bu olaydan iki hafta sonra oğlumun ateşi yine çıktı. Ben de özel bir çocuk doktoruna gittim. doktor dolven ve calpolü dönüşümlü ver dedi. ve boğazında kızarıklık var dedi. dün oğlum yine ateslendi.ateş düşürücü verdim. Ancak ateşini düşüremedim. akşam 39.5 ateşle havale geçirdi. Hocam oğlum hasta olduğu bü son bir ay içinde yeme problemim olmadı. Çocuk oyununu oynadı. biraz kızarıklık havale geçirecek kadar ateş yapar mı. ateşini düşürmek için ne tavsiye edersiniz. WBC 14.46 
    | |
| 
     01 sueda nesibe
     | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119417 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Haz 2016 Saat 19:28 | 
| Ilk sayfada; Yazarlar kisminda,  benim makalelerim arasinda; (listenin en altinda) Ates ve Havale hakkindaki makalemi okuyun..
 Ne atesin, nede Havalenin bir zarari yoktur. WBC:14.46 olmasi, Viral enfeksiyonu gosteriyor.  Bu konu cok anlatildi.. 
 | |
|  | |
| sueda nesibe 0146   Üye     Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı sueda nesibe 0146 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Haz 2016 Saat 22:49 | 
| 
   Hocam oğlum sürekli parmağını emiyor. Bundan dolayı mı viral enfeksiyon oldu. Hocam birde havale den bi şey olmaz diyorsunuz. o zaman müdahele etmeyelim havale mi geçirsin. Diğer iki çocuğumda havale ile hiç karşılaşmadım. ateşi neden düşmüyor. 
    | |
| 
     01 sueda nesibe
     | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119417 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 20 Haz 2016 Saat 18:32 | 
| Hayir, parmak emmek ile mikrop bulassa idi; ISHAL olurdu.. Bu tip enfeksiyonlar, solunum yolu ile bulasirlar.  Muhtemelen; 6.Hastalik, ates dusecek ve dokuntu baslayacak. Sakin ilac vermeyin. 
 | |
|  | |
| sueda nesibe 0146   Üye     Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı sueda nesibe 0146 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Haz 2016 Saat 13:36 | 
| 
   Hocam yazmayı unutmuşum  CRP 11.4 Augmentin ilaç vereyim mi.
    | |
| 
     01 sueda nesibe
     | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119417 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Haz 2016 Saat 19:26 | 
| Ben; CRP'yi hic kullanmam.. Her bir haltta (+) cikar.  Ayricada Turkiye'de kullanilan CRP; "kardiak Risk" degerlendirmesi icin kullanilan kittir... 
 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |