|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
damlt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2017 Saat 17:26 |
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 08/2015 doğumlu. Üç gün boyunca, sadece geceleri, yüksek ateşi vardı. Gece uyanıp ağlayarak alın bölgesini tutuyordu sanırım baş Ağrısı da oldu. Bu esnada dilde beyaz çilek lekeleri mevcuttu. İştahsızlık var. Kusma, bulantı ve ishal yok. Burun akıntısı, tıkanıklık yok. 4. Gün Ateş düştü ve yüzde döküntü başladı. Döküntüler ara ara azalıp artıyor özellikle o bölge terlediyse döküntü artıyor. Şuanda göğüs , sırt ve bacaklarda da (çok hafif) döküntüler başladı. Genel olarak durumu iyi. Altı ay öncede bu şekilde döküntülü bir hastalık geçirmişti. Coxsackie enfeksiyonu olabileceğini söylemiştiniz. Şuana kadar herhangi bir müdahalede bulunmadık. Doktorada götürmedik. Sizin yazılarınızı okudum. Hangi hastalığı geçiriyor olabilir?Kızıl veya 6. Hastalık olabilir mi? Ne yapmamızı önerirsiniz? Fotoğraflar ektedir. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
damlt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimleri siz kontrol ettinizmi??? Ben bir sey anlayamiyorum.. Bir; "Kan sayimi" yaptirmaniz iyi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|