|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2017 Saat 18:25 |
KADİR BEY merhaba..oğlum 1.sınıfa gidiyor.5 gündür ara ara yükselen ateş ve baş ağrısı şikayeti varburnu tıkalı öksürükte var grip geçiriyor onu anladım ama 3 gündğr sürekli baş ağrısı bir çocukta olabilirmi?normalde doktora götürmem aslında sürekli sizin cevaplarınızı okuyarak yada size danışarak büyüttüm iki çocuğumuda..bugün dayanamayıp götürdüm doktora.bronşları tıkalı dedi ve ventolin verdi makinesiyle birlikte hava verilsin diye..birde yine o makineyle kullanmak için flixotide inhaler ve notta diye çiğneme tableti verdi.almasına aldım söyledıklerini ama benim size danışmadan içim rahat etmedi.kan tahliline de gerek yok dedi.dediğim gibi benim tek takıldığım baş ağrısı..dilinde pas yok ama ağzında biraz koku var..bilemedim yani:(ben bugüne kadar sadece bal limon zencefil karışımı verdim birde illadin damla ama burun hala tıkalı..cevabınız için şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|