|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam son bir soru daha sormak istiyorum müsaadenizle. Kizimizin d vitamini seviyesini olcturecegiz. Eğer 20 30 gibi bir sonuçla karşılaşırsak dvit3 vermeye devam edelim mı?
Israrla bu dvitamini üzerinde duruyorum çünkü önceden kızım ayda 3 4 defa hastalnirdi. Biri bitmeden diğeri başlardı hastalığın. Ve hastalıklar çok ağır seyrederdi. Doktorlar bile hafif bir boğaz kızarıklığı var çoğu çocukta ateş bile yapmaz bu çocuk neden bu kadar ağır geçiriyor diye anlam veremezlerdi. Arkadaşlarımızın çocukları da öyle hafif bir burun akıntısı veya hafif ateşli hastalık geçirirken onlarla gorustugumuzde hastalık kızımıza bulastiginda kizimizda 40dereceye varan ateş ateşli havale gık ağır seyreden bir tabloya sebep oluyordu maalesef. Dvit3 icirmeye başladığımızdan beri bu tablolardan uzagiz. Hasta olabilir elbet ama hastalıklar hafif seyretsin diye dvit3e devam etmek istiyoruz ama sizin de telkinlerinizle fazla dvit3un açabileceği hasarlardan da çok cekiniyoruz. bu yüzden sorumu mazur görün lütfen sayın hocam.
Düzenleyen Zorannelik - 16 May 2017 Saat 11:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damlalarla, fazla Dvit3 VEREMEZSINIZ!!! Bazi doktorlarin lafina kanip, olcusuz-hesapsiz sekilde; "HER AY" 1 Ampul Dvit3 icirirseniz zararli olur..
|
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Tesekkur ederim hocam. Her ay bir ampul değil. Kış başlarken bir ampul icirip, sonrasında yaz da olsa kış da olsa hastalık belirtileri başladığında 10-15 damla vermeyi düşünüyorum 3 4 günlük hastalığın ateşli evresi geçinceye kadar.
Düzenleyen Zorannelik - 17 May 2017 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhabalar ben 6 ayda bir veriyorum pek güneşe çıkmıyorlar profesyonel spor yapıyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- D vitamini damlalari ile; oyle hastalik tedavi edemezsiniz.... D vitamini eksikliginde hastaliklarin daha agir gecmesi baska sey, D vitamini eksik olmayanin, hasta oldugunda D vitamini almasi cok apayri ve gereksiz bir seydir. 2- 6 ayda bir de verebilirsiniz ama, siz genede senede bir defa Dvit3 seviyesine baktirin... Her sahis bir olmuyor...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|