|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 00:41 |
Doktor bey 4,5 yasindaki oglum 2 ayfir hasta burun tikali oksuruk vs doktora hoturmistum alerjik dedi ilavlari killanmiuorum size sormistum. din geceden beri atesi var 39,5 kadar cikti. Dunfen beri hicbirsey yemiyor sabah biraz meyve yemisti onu da aksama dogru kistu. Surekli uyku hali var kafasini koysa uyuyor. Birde herzaan olan gaz sancisi var her gribinde geir. Ama suan grip belirtisi yok gibi birnu akiuor gibi oldu ama akmiyor. Gerci kendisi hep ceker akitmaz hagif tikaniklik var. Bir hafyadir her hece gaz sancisi gibi agliyordu. Kurttan suphelenip sixe sorup andolan surup vermistim bokac gun once. Ama sanci devam ediyor. Calpol verdim birkez ,
|
|
![]() |
|
Gökçeg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde uyurken surekli sicrayarak uyaniyor. Hirde uyku arasinda gozu acik kahkaha atiyordu. Daha once hic boyle gormedim onu.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun sadece iki kasik corba ve su icti ve ayni saatte kustu daha cok kustu. Atesi bir yukseliyir bir dusuyor vucuduna hic dokundurmuyor aciuo diye. Halsizligi devam. Ates dusurucu vermedim bugun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"........
Hirde uyku arasinda gozu acik kahkaha atiyordu..." Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir, viral bir hastalik olup, tedavisi yoktur, kendiliginden gecer. Bu garip davranislar, 2-3 hafta surebilir, onlar da kendiliginden gecerler. SAKIN; Antibiyotik kullanmayin, dokuntu olma ilhtimali artar.. Goruyorsunuz; Turk cocuk doktorlari, her bir halta; Allerji derler... Baska hastalik ismi bilmezler.. Birde; her kusana; Reflu derler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|