|
ateş öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zynpaydnn_ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 31 Dakika önce Saat 09:35 |
hocam merhaba, kızım 4,5 yaşında 17 kilo, 3 gecedir ateşli, dün gece 39 dan aşağı hiç düşmedi ateşi, müdahaşe etmiyorum, gündüzler keyfi yerinde ve ateşi düşüyor, iştahı iyi, bal şerbeti içiriyorum, uyurken cold mix damlatıyorum, dili pembe ağzı kokuyor ama aşırı kötü değil, kuru bir öksürüğü var, henüz gidip kan vermedim, grip olduğunu düşünüyorum doktora götürmek istemedim
1. gidip tahlil vermeli miyim artık bugün 4. güne dönüyoruz hastalığında 2. kızımın asd si var, kapanmadı, kardiyoloji takipli, böyle ateşli takip ederek kalbine çok mu yükleniyorumdur acaba, ilk defa bu kadar yükseldi ateşi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120535 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe ise antibiyotik gerekmez.
Kalpte "zorlanma" olsa, dudaklarda morarma olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|