|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet.... Kizil teshisi dogru imis.. Deposilin (veya Penadur) 6-3-3 ignesinden bir defa yapilirsa, 1 ay korur. Yaptiramazsaniz, en az 20 (ideali30 gun) antibiyotik surubunu kullanin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2017 Saat 19:37 |
|
![]() |
|
LARAM_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok saolun hocam,igne yapmiyolar,suruba devam :(
|
|
![]() |
|
LARAM_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
merhaba hocam
oglumun atesi tekrar yukseldi,39 suan oksuruk basladi 4-5 doz amoxciicline verdim persembe den beri 2x1 veriyorum,3 mu verseydim agrisi sizisi agiz kokusu vs bi sikayeti yok (oksuruk disinda) iç organlara zarar verirmi bu hastalik çok endiseleniyorum :(( Düzenleyen LARAM_ - 23 Ara 2017 Saat 13:26 |
|
![]() |
|
bakteriyel + VIRAL hastalik gibi bi talihsizlik olsa sevinicem inanin ..
![]() bi yerde hata yapiyorum sanki ama nerde bilmiyorum :((( dogdugundan beri çok hasta oldu grip ust solunum yollarinin topunu sayardi dr kuçukken, ilaçlar verirdi ben hep sizi dinledim o torba torba ilaçlari eve bile sokmadim ilk defa anitibiyotik kullaniyoruz sizin onayinizla .. kaç kis tir da dogru duzgun hasta olmuyordu oglum grip turevi .. biz niye simdi en basa donduk ![]() ![]() ![]() okuyorum okuyorum bize benzeyen durum bulamiyorum eski sorularda :(( hakkinizi helal edin sizide mesgul ediyorum ama sizden baskasina guvenemem .. Düzenleyen LARAM_ - 23 Ara 2017 Saat 13:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil ile birlikte, VIRAL bir hastalik pekala da mumkundur.. Siz zaten, Antibiyotik baslayarak, Kizil'i hallettiniz.. Antibiyotik alirken baska bir Bakteriel hastalik almasi son derecede nadirdir.. Hadi, o Antibiyotige direncli bir bakteri olsun; o zamanda, Ates yaninda+Agizda pis koku +Dil ustunde pas tabakasi olacak idi!! Bunlar da olmadigina gore, Gripal bir hastalik geciriyor demektir. |
|
![]() |
|
çok saolun hoam , Allah razi olsun
sukur yok hiç biseyi ,butun gun yuzkere sordum bi yeri agriyormu diye çocuk atesten deil benden bunaldi :) oksuruyor sadece, gozunu seveyim gribin baska bisey olmasinda, yemeginide yiyor azda olsa bunada sukur .. |
|
![]() |
|
bu arada sayenizde baya dirençliyiz
sabahtan beri 39 derece atesle ayakda gik demiyor,oynayip geziyor evin içinde maasallah :) |
|
![]() |
|
Merhaba hocam
oglum un atesi dustu , sadece oksuruk hapsuruk kaldi ![]() bulasiciligi geçmismidir kizil in, yarin dogum gunune gidebilirmi orada hamile biri olacak siz onay verirseniz gondercem dokuntuler varla yok arasi gogus kisminda, sirtinda hiç kalmadi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|