|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Grip geciriyor.. Domuz Gribi olsa; Grip arazlari yaninda; kusma, ishal veya karin agrilari da olur.. Atesini bile cok sart olmadikca dusurmeyin.. Sadece benim Grip icin anlattiklerimi uygulayin. Istahina karismayin..
|
|
![]() |
|
Husecin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler kadir bey,
Ama vucudu pul pul , dudaklar çatlak derileri büzüşmüş durumda Yutarken boğazım acıdığı için içemiyorum diyor Serum taktırmak gerekirmi Ateş şuan koltuk altı 38,5 Sese ışığa tahammülü yok |
|
![]() |
|
Husecin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey 1 gün ateş düştükten sonra dün gece ateş yine başladı. Bu saate kadar sabrettim ama ağlıyor
ve el kol çene ayak sırt kemiklerini göstererek ağrıdığını söylüyor, ateş koltuk altı 39,4 , bende ağrı için dolven verdim 1 ölçek .Yanlış bişey yapmak istemiyorum,40 derece ateşlere dayandık ama ağlayarak İnlemesine dayansmadım, yapabileceğim başka bişeyler varmı Gripte ateşin düşüp tekrar yükselmesi normalmi,ara arada öksürüğümüz car |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dolven gibi, Ibuprofen grubu ilaclar yerine, Calpol gibi Parasetamol grubu ilaclari kullanin.. Onu da; boyle sikintisi oldugunda kullanin.. Sualinizin gerisini okuyup ogrenin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2018 Saat 19:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|