Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş halsizlik iştahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAteş halsizlik iştahsızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117283
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2018 Saat 20:17
Evet Grip geciriyor..
Domuz Gribi olsa; Grip arazlari yaninda; kusma, ishal veya karin agrilari da olur..
Atesini bile cok sart olmadikca dusurmeyin..
Sadece benim Grip icin anlattiklerimi uygulayin.
Istahina karismayin..   
Yukarı Dön
Husecin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Husecin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2018 Saat 20:33
Çok teşekkürler kadir bey,
Ama vucudu pul pul , dudaklar çatlak derileri büzüşmüş durumda
Yutarken boğazım acıdığı için içemiyorum diyor
Serum taktırmak gerekirmi
Ateş şuan koltuk altı 38,5
Sese ışığa tahammülü yok
Yukarı Dön
Husecin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Husecin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 15:06
Kadir bey 1 gün ateş düştükten sonra dün gece ateş yine başladı. Bu saate kadar sabrettim ama ağlıyor
ve el kol çene ayak sırt kemiklerini göstererek ağrıdığını söylüyor, ateş koltuk altı 39,4 , bende ağrı
için dolven verdim 1 ölçek .Yanlış bişey yapmak istemiyorum,40 derece ateşlere dayandık ama ağlayarak
İnlemesine dayansmadım, yapabileceğim başka bişeyler varmı
Gripte ateşin düşüp tekrar yükselmesi normalmi,ara arada öksürüğümüz car
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117283
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2018 Saat 19:13
Dolven gibi, Ibuprofen   grubu ilaclar yerine, Calpol gibi Parasetamol grubu ilaclari kullanin.. 
Onu da; boyle sikintisi oldugunda kullanin.. 
Sualinizin gerisini okuyup ogrenin.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2018 Saat 19:13
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.