Hocam,size bu konuyu ilk yazdığımda eski maillerinizden faydalanarak sayenizde domuz gribi olduğunu anlamıstık ve sizin de cevabınızla doğruladık,dediğiniz gibi ağır geçirilecek 4 günlük süreyi de gecirdik çoktan. Su an grip başlayalı 1ay,ishal başlayalı ise 25 gün oldu.(grip basladıktan 3 gun sonra rota aşısı ılk dozu ve 4.ay asıları yapıldı)Hep sizin tedai yöntemlerinizi uyguluyoruz.Aşılar iyileşme sürecini uzatmıstır dıye sabrettim, bebek anne sütü dısında bır sey almayınca yapacaklarımız sınırlı oluyor zaten.Maalesef ishal gecmıyor,bu arada ıkı gun ateşi cok yukseldı yukseldı(39.6) ama yıne de tavsıyenızle hıcbı ılac başlamadık. Emzirmeye devam edıyorum ama devamlı huzursuz oldugu ıcın habıre emzırmekten ben de cok yoruldum,benım yorgunluğum cok onemlı degıl ama artık sütün yetmedıgını dusunmeye basladım kılo kaybı oldugunu da gorunce bugün dr.u aradım reflor ver bı bakalım ,olmazsa ıdrar bakalım dedı. Erkek bebekte ıye olursa daha tehlıkelı olur dedı,bugun pipisinin ucunda da kızarıklık vardı,bu hastalık başlangıcında da vardı,tavsıyenızle su verınnce rahatlamıstı.
1-gercekten ıdrar kaynaklı bı sorun olabılır mı?
2-reflor vereyım mı hocam?
3-emdıkten sonra su teklıf ettıgımde pek almak ıstemıyor bu sutun yettıgı anlamına gelebılır mı?
4-ne olur ne olmaz dıye ılıadın damlattım burnuna(grıp sonunda orta kulak başlar genelde yazılarınıza dayanarak) başka ne yapabılırım hocam,
5-hocam ateslendıgı gun bezınde kan gıbı turuncu kırmızı leke vardı,ben sız ateslendıgınde su ıhtıyacı artar dedınız dıye onemsemedım ama yine de sızı bılgılendırmek ıstedım,sonra gormedım fakat bu ıdrarla ılgılı bı belırtı olabılır mı
6-hocam makalelerınızı bebekten fırsat buldukca okuyorum,ben evde yaban mersınını bulunduruyorum kuruyemıs olarak cok sevıyoruz,kaynatıp bebege suyundan versem mı?hastayken ek besın başlanmaz mı?
Düzenleyen mrb - 06 May 2013 Saat 22:33