|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2017 Saat 19:39 |
Sevgili Kadir
Hocam, Sayenizde hiç ilaç kullanmadan 2 yıl hiç ama hiç hastalanmadan bugüne geldik. Ama bu pazartesi 7.5 yaşında kızım da ben de aynı anda hastalandık. Ben salya sümük gribim. Ağzım burnum sürekli akıyor. İkimizin de boğaz acısı ile başladı. Benim boğaz acısı tamamen geçti, hapşuruk akıntı devam. Kızım boğazım eskisi kadar acımıyor diyor, biraz azalmış acısı. Kızım başlangıçtan bu yana çok çok nadir hapşuruyor (günde 3 kere falan). Ama onun pazartesi gecesinden
beri 38-39 derece arası gidip gelen ateşi var. Bugün Çarşamba hala çok ateşli.
Şuan 39u da geçince ilk defa ateşdüşürücü verdim. Bademcik resmini gönderdim,
büyütünce biraz daha iyi anlaşılır belki. Bugün bir doktor baktı,
daha enfeksiyon başlangıcı, kriptler daha oluşmamış, bademcik kızarmış, 3
günlük antibiyotik kullanılacak dedi. Ben sadece siz antibiyotik içir derseniz
içiririm, 2 yıldır içmiyoruz. Kızım ateşten çok sarsıldı, ne yapalım hocam?
Resimlere gore ne dersiniz? İçmemiz gerekiyorsa 20 kilo, çok zayıf (ama
beslenmesi çok sağlıklı ve mükemmel). Şimdiden çok sağolun hocam, ömrünüz
sağlıklı ve uzun olsun (hem evlatlarınız hem de bizim gibi anneler için). (Not: az once yogurt yemişti o dilin en
başındaki aşırı parlak beyazlık belki ondandır) http://i.hizliresim.com/0lZ8AR.jpg http://i.hizliresim.com/qjD3zW.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekecek bir durum yok.. Basit bir Grip geciriyor(sunuz)... sadece benim anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam, çok teşekkür ederim. İçirmem antibiyotik tamam. Benim bir sorum daha olacaktı unutmuşum az önce:
Kızım yaşına göre çok zayıf diye doktor tiroit gibi bazı tetkikler verdi bugün. Yarın yaptıracaktık. Böyle ateşli iken yaptırırsak sonuç yanlış çıkar mı? Bekleyelim mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|