|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ömer mirza
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Atarax ?Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 11:17 |
|
Kadir hocam merhaba;İlginç gelebilir ama aklıma takıldı size danışmak istedim.18 aylık oğlum 2 gündür öksürüyor burnu tıkalı gereknleri yapıyorum ama rahat uyuyabilmesi için gece yatmadan 1 ölçek atarax versem oda bizde deliksiz uyusak malum anne-baba çalışıyoruz uykusuzluk çok kötü :( işyerinde performans düşüyor atarax vermemin bir zararı olurmu böyle zor anlarda versem ne dersiniz
Düzenleyen ömer mirza - 09 Nis 2015 Saat 12:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 19:28 |
|
Atarax; allerji ilacidir. Her ne sekilde, oksurugu keserseniz, hastalik goguse iner.. Bu sahtekarligi bilhassa Turk cocuk doktorlari cok yaparlar.. 2-3 gunluk "sahte iyilik" hali icin, cocuk aylarca surunur.. Sizde,degil; "performans dusuklugu"; isinize bile gidemez olursunuz.
|
|
![]() |
|
ömer mirza
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 09:30 |
|
Kadir hocam sizi 1.5 yıldır takip ediyorum ve bu zamana kadar çok hastalık atlatmasına rağmen oğluma ne öksürük şurubu ne antibiyotik veriyorum.Zaten öksürük konusunu kafaya takmıyorum asla öksürsün benim sorum şu atarax yan etki olarak uyku yapıyor ya ben onun için vereyim dedim deliksiz uyusun diye yoksa öksürüğü kesmek gibi bir niyetim yok zaten bu konuda biraz fazla rahatım :)Ama yeri gelmişken söyleyeyim oğlum 1.5 yaşında 1 yıl çok sıkıntı çektim hem ailemden hem çocuktan hastalıklarında ilaç vermedim ailemde kendince karşı çıktılar ama kimseyi dinlemedik eşimde bende ama şimdi şükürler olsun bikaç sefer hasta gibi öksürük tıksırık oluyor ama ayakta atlatıyor bağışıklığı kuvvetlendi sanırım gripler artık bizi yenemiyor :)Allahım size ne muradınız varsa versin çok şey söylemek istiyorum ama fazla zamanınızı almakta istemiyorum. Allah'a emanet olun İYİKİ VARSINIZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 19:01 |
|
Uyku icin; Oksuruk olmadigi devrelerde kullanabilirsiniz. Eski maillerde zaten bahsi gecer. Sipraktin gibi etki eder.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|