|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
astım annesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı astım annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2017 Saat 13:21 |
Hocam saygılar,
Çok kıymeti vaktinizi almadan hemen hikayemize geçmek istiyorum. Oğlum 3 yaşında çocuk astımı tanısı konuldu. Şikayetimiz basit bir gribal enfeksiyon burun akıntısı hemen ardından nefes daralması hırıltı . Doktorumuzun uyguladığı tedavi Ventolin + Pulmicord ve 3 aylık dönemlerle koruyucu tedavi Onecair 4 mg+turuncu hava sabak akşam. İnternetten araştırdığım kadarıyla Astım tedavilerinde Dil altı aşıları önerilmektedir. Dil altı aşıları ne kadar GÜVENLİ gerçekten gerekli mi? çucuğumda alarjik astım olduğunu düşünüyorum. yazın gözlerde şişme sabahları hapşırık annemlerin eve gittiğinde hırıltı başlaması bunlar gözlemlediklerim. Oğlum birde çocuk alarji uzmanına götürmelimiyim? Bu pis hastalığın oğlumun üzerine yapışıp kalmasında çok korkuyorum. Bu Tedavilere rağmen Son 45 gündür 3 kez atak geçirdik. Ciğerlerine kalıcı hasar vermesinden korkuyorum Oğlumda tedavide bir ilerleme saptayamadım. Nasıl Bir yol izlemeliyiz? Lütfen yardım hocam astım annesi
|
|
cigdem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O dil alti asilarinin tamami, Solunum Yolu enfeksiyonu yapan bakterileri ihtiva eder. Etkili olabilecegi tamamen bir "varsayimdir".. Zaten o yazilari da asilari satanlar yazarlar.. Sizin tarifiniz: Allerjik Rinit. Astim da, solunum sikintisi vardir.. Cocuk rahat nefes alir ama nefes veris sikintili ve uzun surelidir. Bu sebeplede, gogus kafesi daima sis vaziyettedir. Alerjilerde, nefes alis da sikintilidir. Hapsirma ve goz yasarmalari on plandadir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|