Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aslana bir gun kalmıstı (düzenledim)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaslana bir gun kalmıstı (düzenledim)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2802
Mesajın Direkt Linki Konu: aslana bir gun kalmıstı (düzenledim)
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2008 Saat 19:06

merhaba gamze hanım

sizce yengec mi aslanın mı özelliklerine daha fazla sahip
benim oğlum emir 21 temmuz 2006 doğumlu saat:10.30 İstanbul

ben 15 subat 1979 (ikindi ezanı yeni okunmuştu der annem LOL) İstanbul

esim 12 şubat 1976 (annesi hatırlamıyor cunku 7 cocugu varTongue) istanbul

anne oğul ilişkimizi ve yukselenlerimizi yorumlarsanız sevinirim

teşekkürler

Düzenleyen fatmabek - 16 Şub 2008 Saat 00:46
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2008 Saat 17:54
Gamze Hn.benim sorumu görmediniz sanırım Unhappy
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2008 Saat 17:38
Gamze Hn. benim sorumu yine gormediniz Unhappy
bugun bir kac arkadası yanıtlamıssınız bir karışıklık var sanırım Unhappy
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 00:13
Orjinalini yazan: fatmabek fatmabek Yazdı:

merhaba gamze hanım

sizce yengec mi aslanın mı özelliklerine daha fazla sahip
benim oğlum emir 21 temmuz 2006 doğumlu saat:10.30 İstanbul

ben 15 subat 1979 (ikindi ezanı yeni okunmuştu der annem LOL) İstanbul

esim 12 şubat 1976 (annesi hatırlamıyor cunku 7 cocugu varTongue) istanbul

anne oğul ilişkimizi ve yukselenlerimizi yorumlarsanız sevinirim

teşekkürler

Merhabalar,
Sonunda buluşabildik sizinleSmile Karışıklık için tekrar kusura bakmayın. Embarrassed
Oğlunuz Emir, Yengeç burcunun 28 derecesinde dünyaya gelmiş. Hassas, sezgileri gelişmiş, duygulu, ailesine düşkün, anlayışlı ve duyguları iniş çıkışlı bir yapıda gözüküyor. Kendi duygusal ihtiyaclarını ve duygusalreaksiyonlarını tanıyıp anlayarak kendi içinde bir güvenlik duygusu oluşturmak durumunda. Her ayrıntıyı hissetmek, duygusal yoğunluk ve öznellik sahip olduğu özelliklerden bir kaçı. Bunları görmezden gelip kaçtığında, akla mantığa daha çok önem vererek karşıt burcu Oğlak gibi sert, katı, mesafeli bir duruş sergileyebilir. Herhangi bir sorunla karşılaştığında koruyucu kabuğuna ( fiziksel düzlemde odasına, yatağına vb ) saklanarak korunmak isteyebilir. Büyüyüp olgunlaşma sürecinde üzerindeki kabuğu atarak  bir süre savunmasız bir durumda kalması gerekir. Bunu göze alamadığında büyümeyi reddeden, atması gereken adımları atma sorumluluğundan kaçan bir tavır sergileyebilir. Böyle bir tutum içersinde olduğunda, yaşı ilerledikçe çevresine kol kanat gerici tavrı artan, onların duygusal sorunlarıyla uğraşan, etrafına ihtiyaçlı insanlardan bir duvar ören ama kendi duygularını  ve ihtiyaçlarını ikinci üçüncü plana atan bir insan haline gelir. Önceliği her zaman için kendi ihtiyaçlarına vermeli, kendi sorumluluklarını üstlenmeli, adeta kendine "büyütücü annelik" yapmalı sonra diğerlerinin ihtiyaçlarıyla ilgilenmelidir. Haritasında duygusallığı ve duyarlığı gösteren su elementi de bir hayli vurgulu. Duygularını yoğun baskısında olan bir yapıda ve  başkalarının ruh hallerini bir sünger gibi emip onlardan etkilenebilir. O nedenle kimlerle birlikte olduğuna özellikle dikkat etmekte yarar var. Neşeli kişilerin yanında daha da neşelenebileceği gibi, üzüntülü bunalımlı kişilerle iken o da bunalır. Ay en hızıl hareket eden, 2,5 günde bir burç değiştiren bir gezegendir. Emir'in yönetici gezegeni Ay olduğu için Ay'ın her hareketinden etkilenmesi doğaldır. O nedenle duyguları iniş çıkışlı olabilir.  Ay'ı İkizler burcunda olduğu için iyice değişkenlik verebilir.. Kendisini iyi ve huzurlu hissedebilmesi için duygularını ifade etmeli, iletişim kurmalı. Önce düşünüp sonra tepki verebilir. Düşüncelerini değerlendirdikten sonra ise ona göre bir rota izler. Yani duygularıyla temasa geçmek, onların karanlık yöneleriyle yüzleşmek yerine onlarla akılla başa çıkmayı yeğleyebilme ihtimali vardır. Sezgilerine mantıklı kılıflar uydurabilme eğiliminde olabilir. Ay burcu İkizler bir miktar karar vermede zorluk yaratabilir.  Hayat görüşünde ve felsefe, inançlarında dalgalanmalar görülebilir. Seyahati çok seveceği ve içgüdüsel olarak uzaklara gitmek isteyeceği anlaşılıyor. Hayatını düzenlemek için geliştirdiği prensipler ailesinden edindiği koşullanmaların etkisi altında olabilir. Yani ailenin etik değerlere bakışı, inanç sistemlerine yaklaşımı onun üzerinde etkilidir. Altıncı hissinin bir hayli güçlü olduğu görülüyor. Uzun yolculuklara çıkmak, ufkunu genişletmek ve deneyimler yaşayarak kendine özgü bir yaşam felsefesi geliştirmek isteyecektir. Yabancı bir ülkeye gidebilir, orada yaşayabilir. ( eğitim veya başka bir nedenle )

Yükselen burcu ise Başak. titiz, analizci yönü güçlü, eleştirel ve gözlemci, becerikli ellere sahip, zeki bir insan. ClapYanılgıya yer vermemek için herşeyi sorgulayacak ve her konunun can alıcı noktasını algılayabilecektir. Gerekliyi gereksizden ayıran, iyi bir sınıflandırmacıdır. Fazla detaycılık, eleştiride aşırıya kaçmak, bir miktar alaycılık, acil olana konsantre olurken uzun vadeli düşünememek sıkıntı yaratabilir; buna dikkat etmeli.

Müzik ve dansa yeteneği olabilir.

Siz ise zeki, farkındalığı ve algıları yüksek, yeniliklere açık, radikal tarafları olan, bireyliğini, farklılığını, özgünlüğünü göstermek durumunda olan bir Kova insanısınız. Ay burcunuz ise Terazi. Denge, uyum, işbirliğine açık, sevgi alışverişlerine önem veren, diiplomatik tarafları da olan birisiniz. Artistik ve kültürel meraklarınız olabilir. Oğlunuza hayallerini, ideal ve özlemlerini  gerçekleştirmesinde gereken motivasyonu vereceğiniz anlaşılıyor. Temel özelliklerinizle oğulunuz ile doyurucu ve olgunlaştıran bir ilişki içersinde olacağınızı söyleyebiliriz.

Umarım yukarıdaki bilgiler size ışık tutabilmiştir. Hep birlikte mutlu, huzurlu, keyifli bir ömür diliyorum güzel ailenize. Emir'e yaşam yolunda sağlık, başarı ve mutluluklar..

Sevgilerimle. Esen kalın. Ve iyi geceler..ElSalla

Düzenleyen Gamze Özşahin - 18 Mar 2008 Saat 00:55
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 01:26
bu kadar beklediğime değmiş doğrusu Big%20smile yorumlarınıza bayıldımmm Embarrassed cok teşekkür ediyorum. Sevgiler ClownClown
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2008 Saat 17:46
Orjinalini yazan: fatmabek fatmabek Yazdı:

bu kadar beklediğime değmiş doğrusu Big%20smile yorumlarınıza bayıldımmm Embarrassed cok teşekkür ediyorum. Sevgiler ClownClown

Rica ederim. Çok teşekkür ediyorum nezaketiniz ve güzel sözleriniz için.
Sevgiler ve selamlar ailenize...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.