Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - AŞKIN KATİLİ EVLİLİK Mİ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAŞKIN KATİLİ EVLİLİK Mİ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2009 Saat 23:32
LOLLOLLOLayy münevver işte bu iyiydiLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2009 Saat 23:45
ev, çocuk , i$, temizlik, yemek , ali$ veri$, gece uyanmalari , hasta olamalar , di$ çikarmalrGeek
a$k yer buluyorsa girsin vallaaa aramiza
eksik kalamsin , onun ba$i kelmi .. LOLLOL
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2009 Saat 01:48
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Evlilik öldürüyomu bilmiyomda bence çocuk öldürüyoLOLLOLGeçim derdi cabası..
Yazık dün eşim saat 11 buçukta eve geldi,hoş eve gelil saatleri böyle maalesef,yemek yedik adamcağız planlıydı ama ben kıza bakarken uyusun diye uyumuş kalmışım
emoş süpersin gülsem mi üzülsem mi bilemedim ama çok doğru tespit bencede evlilikten ziyade çocuk öldürüyor aşkı
gerçekten çocuk olunca herşey farklı oluyor arasıra çocukları güvenebileceğimiz birilerine emanet edip baş başa zaman geçirmek gerekiyor
nurtencim sağol paylaşım için
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2009 Saat 03:39
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Nurten bidenem benim, tek cocuk ve bir iki senede ölmüsse sizinki, ben kesinlikle umutsuz vakayim o zamanLOLLOLLOL

2 cocuk, 4 seneBig smile

kesinlikle iyi bir yontulmaya ihtiyaci var kesinlikleLOL

Kiz sen ne diyon, bende iki cocuk 10 seneLOLLOL. Ama ASK var yaa, ask bitmedi. Esimin gözlerinden anliyorum ben. Simdi bide kilo verdim, valla nerdeyse evlendigim kiloma geldim, iki kilom kaldi. Esimi görmeyin mest oluyo bu halime. Ha, siskoyken de seviyodu tabi beni, ama simdi adam hayran hayran bakiyoLOL.

Yukarı Dön
demirfiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2009 Saat 03:53
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)))
bence de evlilik aşkı öldürmüyor aşkı öldüren kadın ve erkeğin evlendikten sonra emek vermeye üşenmesi birşeye emek vermezseniz solar gider herkes evlilik aşkı öldürüyor yalanına sığınıyor ama hiçkimse canlandırmak için kendini yada kafasını yormuyor....sonuç hüsran tabiki....
ben 6 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var...eşimi çok seviyorum...evlilikte en önemli şeyin içtenlik samimiyet ve dürüstlük olduğunu düşünüyorum...tabiki bizim de kavgalarımız yanlışlarımız oluyor ama toparlanmaya çalışıyoruz hemen....kendimize vakit ayırıyoruz...bence gezmeyi tozmayı farklı şeyler yapmayı seven yaratıcı insanların evliliklerinde monotonluk olmuyor aslında...ama herşeyi maddiyata bağlayan para harcamamak için yılda bir kez tatil yapmayan ayda en az bir kez dışarda yemek yemeyen ve dediğiniz gibi sinema tiyatrodan konser vs den bihaber evlilikler tabiki sıkıcı olacaktır yani kadın ve erkek sıkıcıysa evlilikte sıkıcıdır bana göre kişilere bağlı yani....
herkesin evliliğinin güzel gitmesi dileğiyle hoşçakalın...
papatya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.