Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşılar hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAşılar hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşılar hakkında
    Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 14:19
Hocam kızım 12 aylık bugün aşı için sağlık ocağına gittik karma ve prevnar z için doktor su çiçeğide var dedi biz onu şimdi vurdurmıcaz dedim o zaman aşı yaptırmak istemiyorum diye kağıt imzalayın dedi sağlık bakanlığının aşı ile ilgili genelgesi buymuş hocam ne yapalım aşı konusunda çok tedirginim daha önce çok sıkıntı çektik.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 20:14
12 ayi gectikten sonra, ayni gun veya en az 1 ay ara ile asilari yaptirabilirsiniz. Muhim olan: 12 ayi tamamlamis olmasidir. Hepsini ayni gunde yaptirabilirsiniz.
DIKKAT, her asi ayri uzva vurulacak. Ayni kol veya bacaga 2 asi yapilamaz.. Bu isler oyle, EMIR VE KOMUTA ZINCIRI ILE; Turkiye'de oldugu gibi; "-saglik bakanligi musade etti, biz yapiyoruz-" sacmaligi ile OLMAZ...
Yukarı Dön
nazlıgüneş Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nazlıgüneş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 21:19
Hocam sizin yazılarınızı okuduğum için 15. ay diye ısrar ettim birazda tartıştık bu uzuv meselesini söyledim doktor ben bilmiyorum dedi hocam bunuda yarın görcez  birde söylemeden geçemicem bizim aile hekimimiz aşılara karşı rotavirüs çok nadir karşılaşılan bir hastalık dedi daha neler hani molla diyorsunuz ya aynen öyle biz inançlı olursak hiçbirşey olmazmış biz çok şüpheciymişiz vs. vs. zamanınızı almayım benim bunlara zerre güvenim yok o yüzden size soruyoruz kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 22:39
Simdi artik doktorlar hep; Imam Hatipli olacak. Isleri o yuzden kolay. Hasta öldümü; "Takdir-i ilahi" olacak.. Kimi, kime sikayet edeceksiniz.. Bunun icin guzel bir Anadolu tabiri vardir da, neyse... Ceremeye verilecek para yok.

Tabii canim, inancli olduktan sonra; DOKTOR'A NE GEREK VAR....
Bunlarin Turk toplumuna verdigi hasarlar, ancak 100 senede giderilebilecek.
Dedigim gibi; bunlar kitap okumadan, gene kendileri gibi yobaz "molla" Prof.lar tarafindan ders anlatilan ve sadece not tutarak sinif gecen doktorlar.
Allah bu milleti bunlardan korusun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2014 Saat 22:41
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.