Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşık Olacaksın...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAşık Olacaksın...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 13:33
haluk bey size bir itirafta bulunayım Embarrassed
ben malesef size iltifatta bulunamayacam bi an için kendimi hülya hanımın yerine koydumda benim eşim böyle açık açık benden önce birilerini sevdigini söylese çok kırılırdım öyle dahi olsa duymak istedigim en son şeydir bu kelimeler tamam çok güzel kelimelere dökmüşsünüz ama ne bileyim ne olursa olsun bi kadının kalbini azda olsa kırar diye düşünüyorum...
bu sadece benim fikrim lütfen kızmayın bana..
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 14:17
Orjinalini yazan: rüyabebek rüyabebek Yazdı:

haluk bey size bir itirafta bulunayım Embarrassed
ben malesef size iltifatta bulunamayacam bi an için kendimi hülya hanımın yerine koydumda benim eşim böyle açık açık benden önce birilerini sevdigini söylese çok kırılırdım öyle dahi olsa duymak istedigim en son şeydir bu kelimeler tamam çok güzel kelimelere dökmüşsünüz ama ne bileyim ne olursa olsun bi kadının kalbini azda olsa kırar diye düşünüyorum...
bu sadece benim fikrim lütfen kızmayın bana..

Niye kızayım canım olacak şey mi?..

Ben ilişkideki insanların birbirlerinin sadece bugünüyle, en fazla birlikte olmaya başladıkları tarihten itibaren geçmişine yönelik hakları olduğuna inanırım. Hülya'nın benden önceki hayatı ve benim de Hülya'dan önceki hayatım birbirimizi zerre kadar enterese etmez. Etmez etmesine ama yine de birbirimizin çift olmadan önce neler yaptığını çok da iyi biliriz...

Ayrıca Hülya bana benzer satırlar yazsaydı inanın çok da mutlu olurdum. Eski aşkların, ilişkilerin hepsi, adı üstünde eskidir. Geçmişte kalmıştır...

Son olarak benim yazılarım siteye girdikten hemen sonra Hülya tarafından okunuyor zaten. En vefalı okuyucum o. Ve bu yazıya bayıldığını söyledi, onun için yazdıklarımdan da çok mutlu olmuştu...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 14:19
ClapClapClap
Çok güzel ifade etmişsiniz hissettikleriniziSmile

Duru çok şanslı tabi annesideSmileDuru büyüyecek aşık olacak evet ''acaba babası kızını kıskanırmı'' diye aklıma bir szoru geldiLOLBurası ''haftanın üyesi''köşesi değil amaEmbarrassed
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 15:02
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

ClapClapClap

Duru çok şanslı tabi annesideSmileDuru büyüyecek aşık olacak evet ''acaba babası kızını kıskanırmı'' diye aklıma bir szoru geldiLOLBurası ''haftanın üyesi''köşesi değil amaEmbarrassed

Teşekkürler..
Muhtemelen kıskanırım ama çok da mutlu olurum diye düşünüyorum. Ama yaşamadan bilemem. Onun düzgün ve mutlu bir ilişkisinin olması benim için çok büyük mutluluk olur, orası kesin... Wink
Yukarı Dön
leyla59 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1924
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 16:38
eşiniz ve kızınız çok şanlılar,yüreğinize sağlık.
herbişeyim canım kızım
Yukarı Dön
selin1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 240
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2008 Saat 11:55
umarım mutluluğunuz ve karşılıklı saygı-sevginiz sonsuza kadar hergün artarak devam eder.allah mutluluğunuzu bozmasın KizBebek
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2008 Saat 21:17
haluk bey sızı gönulden kutluyorum duru bebek sızın gıbı bır babası oldugu ıcın cok sanslı ama hulya hanım daha sanslı sızın gıbı yureklı ve durust bır esı oldugu ıcın cok yalın ve cok özel bır yazı yuregınıze saglıkkk
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4440
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2008 Saat 01:47
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

ClapClapClap

Haluk Bey öncelikle tebrik etmek istiyorum duygularnızı bu kadar yalın bir şekilde ifade ettiğiniz içinClapClapClap
Emineden alıntı yaptım şunun için yazıyı okumaya başladığım ilk anda benimde aklıma  büyümekte olan bir kız annesi olarak bu gelmişti.Acaba  Duru aşık olduğunda Haluk bey ne hisseder diyeSmile 
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.