rüyabebek Yazdı:
haluk bey size bir itirafta bulunayım  ben malesef size iltifatta bulunamayacam bi an için kendimi hülya hanımın yerine koydumda benim eşim böyle açık açık benden önce birilerini sevdigini söylese çok kırılırdım öyle dahi olsa duymak istedigim en son şeydir bu kelimeler tamam çok güzel kelimelere dökmüşsünüz ama ne bileyim ne olursa olsun bi kadının kalbini azda olsa kırar diye düşünüyorum... bu sadece benim fikrim lütfen kızmayın bana..
|
Niye kızayım canım olacak şey mi?..
Ben ilişkideki insanların birbirlerinin sadece bugünüyle, en fazla birlikte olmaya başladıkları tarihten itibaren geçmişine yönelik hakları olduğuna inanırım. Hülya'nın benden önceki hayatı ve benim de Hülya'dan önceki hayatım birbirimizi zerre kadar enterese etmez. Etmez etmesine ama yine de birbirimizin çift olmadan önce neler yaptığını çok da iyi biliriz...
Ayrıca Hülya bana benzer satırlar yazsaydı inanın çok da mutlu olurdum. Eski aşkların, ilişkilerin hepsi, adı üstünde eskidir. Geçmişte kalmıştır...
Son olarak benim yazılarım siteye girdikten hemen sonra Hülya tarafından okunuyor zaten. En vefalı okuyucum o. Ve bu yazıya bayıldığını söyledi, onun için yazdıklarımdan da çok mutlu olmuştu...